IVANA KRUNIĆ NAPUSTILA RIJALITI IMANJE U ŠIMANOVCIMA! A onda otkrila šok detalje: Sa mnom je lako MANIPULISATI!
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

IVANA KRUNIĆ NAPUSTILA RIJALITI IMANJE U ŠIMANOVCIMA! A onda otkrila šok detalje: Sa mnom je lako MANIPULISATI!

Rijaliti -

Ivana Krunić u borbi za opstanak izgubila je od Mensura Ajdarpašića, pa napustila Belu kuću "Zadruge". Kao gošća u studiju kod Dušice Jakovljević bez dlake na jeziku progovorila je o svom rijaliti iskustvu, te odnosima iz kuće koji već neko vreme drže svu pažnju javnosti.

"Kad sam došla na razgovor za rijaliti ja sam smatrala da nisam interesantna. Pogotovo kad se završila ta naša priča (veza sa Čolakom), ja sam pokazala da sam dosadnjikava za rijaliti. Moguće da sam se toliko zadržala što sam imala priču sa njim i meni i njemu je to donelo opstanak. Ja sam se trudila da prikažem i svoje druge kvalitete, što sam mislim i uspela kroz 'Zadrugovizije'. Ja dok sam bila unutra manje sam pominjana nego kad sam izašla. Imala sam osećaj da hoću da uskočim u TV, da se odbranim, meni je pružena prilika da uđem unutra i kažem svoju stranu priče. Malo je teško ukućanima objasniti, jer oni su tu da vas kanale, peckaju i da vas iznerviraju. Sada sa ovim mozgom i ovim iskustvom ne bih sve isto radila, ovo sve što mi se desilo je i lepo i ružno iskustvo. Dobre stvari sam zapamtila, a loše stvari su moja lekcija. Svaki par bi trebalo da pogleda svoje klipove, da vidi kako to izgleda. Ne nosi svako isto svaki teret. Meni je možda bio manji teret, ali ja ga teže podnosim. Mene su moji dosta razmazili i sa mnom je lako manipulisati", istakla je ona.

foto: Printscreen

Pošto je napisala pismo te proglasila novog vođu "Zadruge", nastavila je da razgovara sa Dušicom.

"Ja sam baš i u intervjuu rekla da smatram da bi veliku poruku poslali kao nacija ako bi Anabela pobedila, žene koje dožive tako nešto treba da pričaju... Mnoge žene imaju sramotu ili bojazan da ih ljudi neće razumeti. Mi bi kao narod poslali podršku ženama kao što je ona. A van te priče meni su najdraže osobe Mima, Oroz i Mirko. Pre nego što su Luna i Anabela otišle na Rajsko, Anabela se prebacila na drugu stranu stola, jer ne može da gleda Lunu, onda su se vratile sa ostrva i blistaju. Niko ne može da poremeti tu ljubav majke i ćerke", istakla je Ivana.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track