Najnovije vesti

STEFAN KARIĆ ODVEO ŠOPIĆEVU SVOJOJ KUĆI! A tek da čujete kako se ona tamo PROVELA!
Foto: Printscreen Premijera vikend specijal

nema šta da krije

STEFAN KARIĆ ODVEO ŠOPIĆEVU SVOJOJ KUĆI! A tek da čujete kako se ona tamo PROVELA!

Rijaliti

Ivana Šopić i Stefan Karić iz rijalitija otišli su njegovoj kući, što bivšoj zadrugarki uopšte nije predstavljalo problem. 

"Spavali smo zajedno, prelepa je kuća, nisam ja luda (smeh) Šalim se, da, spavali smo zajedno, otišli smo kod njega, on je proveo jutro sa njima, ja sam zaspala. Razumem ja Osmana, potpuno je drugačije u uslovima tamo. Imponuje mi što su mu sve devojke lepe, onda se ja nalazim u istom košu. Ja mislim da njega nisam zavela na fizički izgled, da je naše prijateljstvo prešlo na nešto više", ispričala je u "Premijeri, vikend specijalu" ona. 

"Laknulo mi je, mnogo sam razmišljao šta se dešava napolju, da li su se pokoškali Osman i ona, ali sam verovao da će sve biti kako treba i tako je i ispalo. Uglavnom se njemu sve dopalo, jedino neke ishitrene reakcije mi je zamerio. Iskreno, to sam što sam, takav sam i unutra i napolju, neke predrasude da srušim o meni koje su ljudi imali, uverili su se i promenili mišljenje o meni i zadovoljan sam komentarima napolju", nadovezao se Stefan. 

Karić se, takođe, osvrnuo i na porodicu pokojne bivše, Dijane Milojković.

"Mislim da im nije zasmetalo jer znaju koliko sam je voleo, bio sam sa njima u celoj borbi. Zvao sam Dijaninu majku, ona je u nekom poslu možda pa mi se nije javila, ali se nadam da ćemo se čuti, znam da su me podržavali."

Par, sa druge strane, krajnje komično reaguje na ime pobednice "Zadruge 3", Ive Grgurić. 

"Ko je to? Iva neka komšinica? Ne znam ko je to. Ne znam o čemu pričam. Ali ne znamo ko je. Možeš da dođeš sa njom na svadbu, uvek nam treba budala", rekla je bez pardona Šopićeva, u svom stilu. 

foto: Printscreen Premijera vikend specijal

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Premijera vikend specijal

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...