ONI SU OBRUKALI PORODIČNO STABLO! A mene olajavate! Mići pala klapna: Ja nadgrobne ploče, familije i mrtve PSOVAO NISAM!
Foto: Printscreen Pink

drama

ONI SU OBRUKALI PORODIČNO STABLO! A mene olajavate! Mići pala klapna: Ja nadgrobne ploče, familije i mrtve PSOVAO NISAM!

Rijaliti -

Lepi Mića žestoko se raspravljao sa jednom gospođom iz Smederevske Palanke, ističući da on za razliku od određenih zadrugara nikog svog nije obrukao, te da je najmanje psovao dok je boravio na rijaliti imanju u Šimanovcima.

"Moj favorit je bila Matora. Bila je iskrena, srčano stvorenje. Ana je bila fina, nikog nije vređala. Miljana je šoumen, a Mića je neprijatan čovek koji nema karijeru. Mićo, sve može da se kaže bez tolikih psovki. Vi ste tamo čovek koji najviše zna, godine iskustva i starosti i zbog toga vam zameram. Ne možete da se poredite sa Borom i Mensurom. Pitanje za Ivanu, kako je moguće da se za 4 meseca 4 puta zaljubi? Mislim za 4 meseca, bio je Tomović, Filip, Janjuš pa Stefan? Kako je moguće?" pitala je gledateljka iz Smederevske Palanke bivše zadrugare u "Zadruga, narod pita", a onda je Mići pala klapna.

"Matora je moja prijateljica i ona je psovala Mensura, Draganu, Edu, a mene napadate... Ja sam najmanje psovao! Anin dečko David i Mensur su najviše psovali i vređali svoje devojke. Šta je Gagi govorio Anabeli, Luna Anabeli, i ti našla mene?! Oni obrukali porodično stablo, ja nikoga nisam oburkao. Šta su rekle Jelena i Zorica jedna drugoj, Bora Milici? Mene olajavate, pričate, lažete o meni. Koliko je psovala Mimi Živković, ja sam u ovoj 'Zadruzi' psovao najmanje! Bora najviše psuje, pa onda Mima. Nisu moje psovke najgore, možda je ponašanje. Nisam psovao nadgrobne ploče, familije i mrtve", brujao je Mića.

Šopićeva je, zatim, takođe dala odgovor na pitanje koje joj je bilo upućeno.

"To je sve ukupno 10 meseci. Sa Filipom sam bila u septembru. Ja u Tomovića nisam bila zaljubljena. Ne znam šta ljudima nije jasno, ja kad sam se zaljubila u Stefana rekla sam da su sa Filipom bile simpatije. Sa Janjušem ništa nije bilo osim prijateljskog odnosa. I da sam bila 4 puta zaljubljena, zaljubljive sam prirode", istakla je ona.

"Moje psovke su mala beba za njihove psovke", vikao je, inače, Mića.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track