NATALIJA TRIK FX OCRNILA BIVŠE CIMERE! Ubila bih Maju Marković da je moja ćerka, GNUSNE stvari radi, MOTKA je za nju
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

oplela

NATALIJA TRIK FX OCRNILA BIVŠE CIMERE! Ubila bih Maju Marković da je moja ćerka, GNUSNE stvari radi, MOTKA je za nju

Rijaliti -

Natalija Ibrahimov, lepša polovina sastava Trik FX i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", pomno prati dešavanja na imanju pa je prokomentarisala zadrugare.

lako je već imala iskustva s rijalitijima, kaže daje projekat "Zadruga" za nju bio nešto nestvarno i neponovljivo. Ipak, ona se više ne bi vraćala unutar Bele kuće, možda samo kao zabavljač na žurkama. Kaže da pomno prati sve što se dešava i imam išljenje o svemu i svakome. Za početak se odmah dotakla teme Maje Marković, koja je šokirala snimkom na kome moli tadašnjeg verenika i da je kresne pred njenim maloletnim sinom, koji se tu igrao.

- Iskreno, ja mislim da Jovica ne bi to radio, slao snimke, koliko sam pročitala, piše da je telefon kod njegove sestre, ali mi žene volimo da se svetimo, a to je tako jedno lepo, milo lice, nikad ne bih rekla.

Šta bi da imaš ćerku poput Maje Marković?

- Ja mogu da kažem, hvala ti, bože, što imam muško dete. Da je moje dete, takve bi batine dobila, pa ne bi znala šta je snašlo! Ma ubila bih je, bre. Za nju je samo motka kada izađe i to sada kažem njenoj majci. To je sramota kakve nema. Blam za sve njene. Prvo onaj snimak gde je omamljena, pa onda sad ovaj gde se dete igra, a ona traži onu stvar.

Koji snimak ti je gori?

- Definitivno ovaj gde se čuje njen sinčić. Onaj prvi može da se navede pod zezanje. Ali drugi je strava i užas. Monstruozno je da Maja nema osećaj da je dete tu. Ona drpa muškarca i moli za seks pred sinom. Daleko bilo! Da li je svesna da socijalno sada može da joj oduzme sina? To su gnusne stvari!

Da li je ona najomraženija među ljudima?

- Kako, bre, nije. Prvo to što je uradilatom dečku u tom momentu kada ga je osramotila dok je bio na aparatima posle udesa. Ja se osećam odvratno, to je takav gnusan čin, a onda kada sam videla šta je radila dok su bili u vezi, sramota. Ta žena ne zna gde udara. Majke mi. I žao mi je i ubila bih je.

A šta ćemo sa skandalom Tare Simov?

- Ma Maja i ta gluma, kao neko nevinašce, a velika većina je takva, budi to što jesi. Ja Taru ne gotivim, ali ona je lujka, takva je, kakva je. Kod nje nema pardona. Ona saspe sve ulice, pa kud puklo da puklo.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

Da možeš da biraš, da li biti ćerka bila Maja Marković ili Maja Marinković? - Ne mogu! Moj Sani bi pre izabrao Maju Marinković, pa ajde da se složim s njim. Za nju se zna da je lujka, ali vidi se da je Taki ozbiljan čovek. Mogu misliti kako je njemu kad sve to gleda i proživljava. Kako mu je kada se kao biznismen vidi s poslovnim saradnicima. Ali ona nema decu, može da radi šta hoće.

Koje unutra, po tebi, najlepši par?

- Veoma mi se dopadaju Rialda i Kenan. On je onako smiren poput mog Sanija. Sve drži pod kontrolom. Ona je opasnica, lepa je, žustra i talentovana. Gde ćeš lepše u jednoj ženi sve to. Zna šta radi. Drži sve pod kontrolom. Oni su super. Nisu usiljeni. Vole se za sebe. Maze se, grle se. Kod njih nismo videli vulgarne scene.

Kako komentarišeš odnos Zole i Miljane?

- Zola ne voli Miljanu i nikadje nije voleo, ali mu je bilo lepo pored nje. Bio je ušuškan, imao je novca. Imao je pažnju medija. Na kraju, imao je i njenu ljubav. I sve to za džabe. Ipak, ona ume da bude naporna. Verujem da više nije mogao da izdrži. Osetio se kao jedinka i sada je spreman da igra rijaliti bez nje.

Lazar Colic Zola, Miljana Kulic
foto: Printscreen

Da li će ona pući ako se ne pomire?

- Miljana teško doživljava njegovo odbijanje. Vidim da pati, da bi dušu dala da opet budu zajedno. Žao mije Marije jer se žena razbolela od svega. Čula sam kad Miljana priča Zoli da je Marija loše i da ne zna kako će da preživi ako se pomire. Miljani želim da sledeći momak bude neko ko će zaista da je voli, bez loših namera.

Miljana Kulic, Marija Kulic
foto: Printscreen

kurir.rs/srpski telegraf

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track