MAJA LUPALA GLAVOM O ZID U RIJALITIJU ZBOG LJUBOMORE, SAD MIRNA: Janjuš je sa bivšom, ali javiće se ON meni! Evo i kad...
Foto: Printscreen

sigurna od sebe

MAJA LUPALA GLAVOM O ZID U RIJALITIJU ZBOG LJUBOMORE, SAD MIRNA: Janjuš je sa bivšom, ali javiće se ON meni! Evo i kad...

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Maja Marinković tvrdi da nije u kontaktu sa Markom Janjuševićem Janjušem otkako su oboje izašli iz rijalitija, ali veruje da će uskoro da joj se javije jer mašta o tome da ponovo imaju s*ks.

Marinkovićka je objasnila da je ne pogađa to što Janjuš trenutno provodi vreme sa ćerkom i suprugom jer je to samo gluma.

- Nisam se čula sa Markom otkako smo napolju jer sam previše ljuta na njega. Na finalu je nasrtao na mog oca, to me je povredilo, bila sam na ivici nervnog sloma, ali sam se iskontrolisala. Plakala sam, bilo mi je žao da neko na moje oči preti mom ocu, to kao da nije bio Janjuš. Pio je, alkohol je govorio iz njega, ali za takve stvari nema opravdanja. On je sada sa suprugom i ćerkom i to je u redu, ali verujem da će uskoro da me zove ili pošalje poruku. Uvek to radi, ne može on bez mene i bez seksa.

Janjuš je na finalu pričao da ti se više nikada neće javiti?

Jedno su želje, a drugo mogućnosti. Znam da će uskoro da se javi jer je tako bilo i kad smo prošli put izašli iz rijalitija. On mene voli, to je i sam pričao, tako da neću da sumnjam. Jasno mi je da mu nedostaje porodica, ali čim bude proveo dovoljno vremena sa njima, meni će da se javi.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Da li se tvoj otac Taki smirio posle okršaja s Janjušem? - Taki je besan, on je hteo da napravi haos na finalu i po svaku cenu hoće da odvoji Janjuša od mene. Razumem ga jer smatra da Marko i ja nemamo budućnost, tako da s ove tačke gledišta on ne bi da se pomirimo. Ne razmišljam ni ja sada o pomirenju. Hoću da se fokusiram na neke druge stvari, na porodicu i karijeru.

- Šta te je posle svega najviše povredilo?

- To što je Janjuš konstantno radio stvari za koje je znao da me nerviraju. Namerno me je provocirao, znao je da ću da poludim, a sve da bih sebe povredila. Ako nekoga stvarno volite, nećete da nervirate tu osobu, nego ćete da se trudite da budete u što boljem odnosu.

I kako bi Taki reagovao da zatekne Janjuša u tvom stanu?

- Ne smem ni da razmišljam o tome. Mislim da Taki više nema nameru da gleda moje ispade i svađe s Janjušem i i da je to razlog što je doneo takvu odluku. Ne bih svakako sad da ih spajam jer su obojica ljuta jedan na drugoga.

Maja Marinković, Taki Marinković
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Da li bi ušla sa ocemu novu sezonu "Zadruge"?

- Ne bih imala problems tim, ali mislim da bismo se još više svađali unutra ne- go napolju. Oboje smo temperamentn i inormalno je da bi bilo haosa. Te svađe bi bile manje samo u slučaju da Janjuš ne uđe u rijaliti.

Kako podnosiš kritike na račun tvog učešća u rijalitiju?

- Nisam bila svetica, ali sam bila iskrena do koske, zato me i ne zanima šta ljudi pričaju. Nisam glumila nikome prijatelja, nisam glumila ljubav i nisam glumila tokom svađa. Bila sam ono što sam i u spoljnom svetu, a na kraju krajeva, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Da li si preterivala kad si tokom svađa udarala glavom o zid?

Bilo je trenutaka kada sam stvarno gubila kontrolu, ali sam se posle toga i kajala. Niko nije vredan toga da sebe povredim, ali tako reagujem i tu ne mogu ništa da promenim. Svakako, kad su takve stvari u pitanju, normalno je da doživite nervni slom. Mi smo u rijalitiju osuđeni jedni na druge i ne možete samo da odete napolje kad ste na nekoga ljuti. Zato sve tako eskalira i to je normalno.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Uskoro se opet operišem

Maja kaže da joj nije dosta plastičnih operacija, te i da će uskoro ponovo da poseti hirurga.

- Konačno sam zadovoljna izgledom, ali planiram da izmenim još neke stvari na sebi. Nije u pitanju teži zahvat, ali pustiću da sami primetite šta sam uradila kad se sve završi. Zato ne bih da pričam o tome, uveliko se dogovaram s doktorom o svemu. Tata tvrdi da mi ništa nije potrebno, ali uvek sebi nalazim mane, čak i kad ih stvarno nemam - rekla je Marinkovićka.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Ana Korać
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:25

BAKA PRIŠLA JANJUŠU NA ULICI I PITALA GA ZA MAJU MARINKOVIĆ! Njegov odgovor ju je ŠOKIRAO da je odmah POBEGLA od njega! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja