ALEKSANDRA NIKOLIĆ PUTUJE U CRIKVENICU! Car priznao da sa njom želi BEBU i otkrio: Sa njom osećam mir!
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

odluka je pala

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PUTUJE U CRIKVENICU! Car priznao da sa njom želi BEBU i otkrio: Sa njom osećam mir!

Rijaliti -

Filip Car i Aleksandra Nikolić nakon brojnih turbulencija, napokon imaju skladan odnos i mirnu luku.

Filip Car
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kako priznaju, sada su sigurni u svoju ljubav.

- Razumem je, jer se izdešavalo sve i svašta, ali sam joj rekao da ne mogu da joj objašnjavam jedno te isto, a vreme je najbolji pokazatelj. Kada je ona u pitanju, moja slika je totalno drugačija. Ne želim uopšte da dovodim u pitanje stvari u koje ona sumnja. Imam dovoljno veliko iskustvo da je najbitnije da zaštitim vezu od crnog stola. Ja sam njoj rekao da sumnjam, neko sam ko uvek ima određenu dozu sumnje. Kod nje imam osećaj da je ona, jeste mlada, možda se promeni, ali imam osećaj da ona može da se posveti samo meni. Imam osećaj da je u stanju da zapostavi telefon i da je u glavi spremna za ozbiljne stvari - rekao je Car i dodao:

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

- Ja sam njoj rekao da je to prvi put da osetim tu neku mirnoću i uliva mi to što nisam ovde imao za tri godine. Zna ona mene da naljuti i iznervira, ali su drugačije stvari. S moje strane, ja mislim da je ovo čista i iskrena ljubav prema njoj, kako da joj dokažem? Ja nastojim da joj se maksimalno posvetim. Ja imam taj kompleks o kom ona govori i da dokažem kad mi neko kaže: "Ja ne bih" i ostalo. Da bi taj kompleks proradio, mora još nešto da se desi i da se poklopi, da je loš odnos...Možda ja izađem napolje i vidim da je sve ovo farsa - rekao je Filip.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Aleksandra je priznala da bi volela da ode kod njega u Crikvenicu.

- Volela bih da odem dole kod njega, da vidim kako je tamo...On je sam pričao da će me odvesti tamo kad se završi, ako bude sve u redu. Volela bih da upoznam njegovu mamu, Bruna, tatu i celu ekipu - rekla je Aleks, na šta se Car nadovezao:

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić

- Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osećao ovo kao što osećam sada prema njoj i da osećam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to: "Trla baba lan" - nadovezao se Car.

Njih dvoje su za kraj otkrili da se ne čuvaju kada imaju intimne odnose i da žele bebu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track