NAPRAVILA SAM SEBI PAKAO OD ŽIVOTA! Stanija OČAJNA posle afere sa oženjenim Asminom, danima nije SPAVALA, a ovako se LEČI
Foto: Petar Aleksić, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY, Instagram

NAPRAVILA SAM SEBI PAKAO OD ŽIVOTA! Stanija OČAJNA posle afere sa oženjenim Asminom, danima nije SPAVALA, a ovako se LEČI

Rijaliti -

Stanija Dobrojević otišla je u Kinu u jeku skandala. Nju je Aneli Ahmić, aktuelne učesnica "Elite", optužila da joj je preotela supruga Asmina Durdžića, sa kojim se Dobrojevićeva u međuvremenu verila.

Međutim, kad je Aneli počela da iznosi sve detalje o odnosu sa Asminom, Stanija je odlučila da ga ostavi, sve dok se ne uveri da on govori istinu, a ne Ahmićeva.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Sinoć se oglasila iz Kine i poslala jasnu poruku bivšem vereniku. Naime, Dobrojevićeva se uslikala kako pozira ispred ogledala u hotelskoj sobi i to u majici sa natpisom "Single, što u prevedu sa engleskog znači sama, slobodna, a sada se obratila javnosti i na ovaj način:

- Konačno se naspavala! Oka nisam sklopila otkad je krenula "Elita", nisam jela, smršala sam, linija mi je top. I tako. Nparavila sam sebi s*nje od života, ali idemo dalje. U ovim trenucima sve sam očekivala, sem ovolike pdrške... I hvala vam! - napisala je Dobrojevićeva.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Stanija napustila Crnu Goru sa oženjenim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track