Najnovije vesti

SNIMAK KUĆE GDE JE ŽIVELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar obelodani sve, otkrio kako se ponašala u njoj! Detalj ZGROZIO sve
Foto: screenshot Pink tv

SNIMAK KUĆE GDE JE ŽIVELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar obelodani sve, otkrio kako se ponašala u njoj! Detalj ZGROZIO sve

Rijaliti -

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nedavno je iznenadio javnost objavom snimka stana u kom je nekada živela njegova bivša snajka Aneli Ahmić. Uz snimak stana, Mustafa je na društvenoj mreži Fejsbuk podelio i šokantne detalje o stanju stana, otkrivajući da je Aneli bila poprilično neuredna. U svom statusu, Mustafa je opisao da je bivša snajka bila veoma aljkava, te da je žvakaće gume lepila svuda po nameštaju. Ova informacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

- Ovde je živela najpopularnija ličnost u Srbiji, Aneli. Lepila je zvakaće za nameštaj i okorelu slinu je lepila po nameštaju - napisao je Mustafa u opisu ovog snimka.

Nakon što je Mustafa Durđić podelio snimak stana i šokantne detalje o Anelinom načinu života, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i zgražavanje nad ovim otkrićem, dok su se drugi zapitali o pozadini ove objave i mogućim posledicama po starletu iz rijalitija "Elita".

kurir.rs/republika/preuzeo I.L.

Bonus video:

02:21

BOJANIĆ KUPIO PESMU ZA NEVEROVATNU CIFRU! Kad je platio, kompozitor ŠOKIRAO njega i njegovog sina! Prvo bili ganuti, A ONDA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track