SILIKONSKA KRALJICA TIJANA NAPALA PODSTANARKU: Vezala me, stavila nož pod grlo i sekla kosu zbog FB!
Foto: Printskrin

Sve zbog FB

SILIKONSKA KRALJICA TIJANA NAPALA PODSTANARKU: Vezala me, stavila nož pod grlo i sekla kosu zbog FB!

Stars -
Tijana i dva mladića su Jelenu uvukli u kuću, vezali i bacili na pod i sve zbog tvrdnje da je hakovala Fejsbuk profil

Tijana Đuričić navodno je pretukla Jelenu M, koja je živela kao podstanar u njenoj kući u Mirijevu. Kada je Jelena 5. marta došla u tu kuću da bi pokupila svoje stvari, Tijana i dva mladića su je uvukli u kuću, vezali i bacili na pod.

"Momci, čija lica nisam videla od kačketa, počeli su da me udaraju, stavljali su mi nož pod grlo. Tijana me je pljuvala, sekla mi kosu i tražila da joj dam šifru za Fejsbuk profil, jer je mislila da sam joj ga ja hakovala", objasnila je Jelena.

Devojka dodaje da se u maltretiranje uključila i Tijanina majka, koja joj je pretila da će i njen muž doći da je tuče, i da je rekla svojoj ćerki "bacite je u šaht ili Zvezdarsku šumu".

"Pretili su mi i seksualnim napadom, i odlučili da me ostave vezanu preko noći. Nekako sam se oslobodila i pobegla", rekla je devojka i dodala da je u maltretiranju učestvovala i njena rođena sestra, sa kojom ne govori već godinama.

Jelenina pravna zastupnica Jelica Brebanović rekla je da je o celoj stvari obaveštena i policija, ali da nema pomaka.

"Stvar nije mrdnula od dana kada je Jelena dala izjavu. Tužilac i inspektori 'prebacuju lopticu' jedni drugima. Iako je Jelena identifikovala i sestru i Tijanu, nijedna nije privedena", rekla je ona.

Tijana Đuričić je potvrdila da je u "lošim odnosima" sa Jelenom M."Hakovala mi je profil, u lošim smo odnosima, posvađale smo se, to su privatne stvari koje ne treba da idu u javnost. Znam da je povređena, ako kaže da sam to ja uradila, neka bude da jesam", rekla je Tijana.Đuričićeva je pre nekoliko godina privukla veliku pažnju javnosti fotkama iz klabinga, na kojima se vidi da je više puta povećavala grudi i usne. Prošle godine, hapšena je zbog sumnje da se bavi prostitucijom.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja