TAKMIČE SE U PROSTAKLUKU: Kristijan i Tamara izrekli jedno drugom takve reči da nećete verovati
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Nastavlja se Farma

TAKMIČE SE U PROSTAKLUKU: Kristijan i Tamara izrekli jedno drugom takve reči da nećete verovati

Stars -
Kristijan i Tamara ne prestaju da se vređaju putem društvenih mreža, a sada su uvrede prevazišle svaku meru.

Klaberka i Golubović se nakon izlaska sa Farme konstantno "prozivaju" i vređaju, a ovoga puta su prevazišli svaku meru na Fejsbuku.

Uvrede su se ređale, a i jedno i drugo su dokazali koliko su vaspitani i kulturni.

"Ukradosmo koje svinjče, pa evo nas, trošimo pare po klubovima. E, baš seljačka posla. Fali nam Tamara Đurić ispod stola tek onako da nam prošeta ja.a onim odvratno prepumpanim ustima koja su kao početak od čarape", napisao je Kristijan u svom statusu.

UKRADOSMO KOJE SVINJČE PA EVO NAS TROŠIMO PARE PO KLUBOVIMA-E BAŠ SELJAČKA POSLA...FALI NAM Đ.TAMARA ISPOD STOLA TEK ONAKO DA NAM PROŠETA JAJA ONIM ODVRATNO PREPUMPANIM USTIMA KOJA SU KAO POČETAK OD ČARAPE!!!

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Sunday, 3 January 2016

Nekoliko sati ranije, Tamara je imala svoju izjavu, gde je isprozivala Kristijana na Fejsbuku. "Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živite jedno par meseci sa tom strokom zaraženom kondilomima i gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca", piše Tamara.

Zanima me ko pise ove komentare i podrzava onog kriminalca i prostitutku...Pa kako vas nije sramota da podrzavate...

Posted by Tamara Djuric on Sunday, 3 January 2016

Kristijanovi fanovi bili su besni na ovu njenu konstataciju, pa su veoma oštro odgovorili.

"Ćelava dosada izoperisana se oseća šokirano jer neko dostupan njenom profilu kao njen prijatelj joj saspe istinu u lice.... Ćelava još više bi se ti osećala šokirano da smeš da otvoriš profil pa da vidiš šta ko misli o tebi, ali ne smeš ćelava, prpa od komentara... I ćelava umesto da budeš srećna što te plastični hirurg sredio (i to dobro sredio, od dečka ti postade žensko) da možeš da nastaviš svoj "posao" ti se i dalje baviš Kristijanom koji je za tebe institucija. I šta god ti pisala, šta god da se desi, ti ćeš i dalje biti prostitutka, a Kristijan kralj. Tu je razlika. I ti za nekog kažeš "FUJ" . Pa ti si najveća sramota ove zemlje. Ćelava prostitutka koja je završila školu jedva al' za frizera ne, za naučnika, stekla bogatstvo "poštenim radom", vređa sve nacije i mlati po fb. Molim Lazu Lazarević da dobro sagleda situaciju i reaguje. Pobegao vam pacijent", piše u statusu Kristijanovog fan tima.

Ćelava dosada izoperisana se oseća šokirano jer neko dostupan njenom profilu kao njen prijatelj joj saspe istinu u...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic-NEPOBEDIV on Monday, 4 January 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track