TAMARA I KRISTIJAN: Željko Mitrović nas vraća na Farmu jer mu pada gledanost!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Večeras na imanju

TAMARA I KRISTIJAN: Željko Mitrović nas vraća na Farmu jer mu pada gledanost!

Stars -
Đurićeva kaže da se sažalila na čelnike Pinka i da je to jedini razlog njenog ponovnog ulaska u rijaliti

Tamara Ðurić i Kristijan Golubović večeras se vraćaju na Farmu kako bi digli rejting koji je televiziji Pink drastično opao otkako su njih dvoje izbačeni zbog nasilničkog ponašanja i govora mtržnje.Željko Mitrović se ne miri sa opadanjem gledanosti projekta, pa je brže-bolje rešio da napravi baražno glasanje da bi se kriminalac i starleta vratili u igru.

Pada rejting... Mitrovići
Pada rejting... Mitrovići

I država nije mogla da utiče na to da narko-diler, umesto u zatvoru, bude na poslovnom odsustvu na imanju u Lisoviću, pošto je ranije odlučeno da se na izdržavanje kazne od četiri godine javi 5. januara, dok se Đurićeva, kako kaže, sažalila na vlasnike Pinka.

- Bilo mi je žao kada su mi Željko i Milica Mitrović rekli da je gledanost pala i zato želim da se vratim na imanje. Nisam mogla da ih odbijem. Sada sam se naoružala informacijama o Kristijanu i biće svašta. Njega ne bih poslala nazad u zatvor jer je njemu mesto u zoološkom vrtu. Možda je bolje da ja uđem u njegov harem i da mu sudim - priča Đurićeva i nastavlja da analizira ljutog suparnika:

- Za status kriminalca nije dovoljno da ukradeš četiri televizora i tri praseta. Zato sam Željku i Milici predložila da se vrati samo Kristijan. Njega tamo niko ne poštuje, samo se boje da ih ne izlema. Pošto mi je rečeno da moram da se vratim sa kromanjoncem, ja ću pokušati da ga ignorišem, ali ne verujem da ću u tome uspeti. - poručuje Đurićeva.Pozvali smo Golubovića, ali on nije odgovarao.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track