TAMARA KUPILA GUZU ZA 6.000 EVRA: Starleta išla pod nož!
Foto: Dragan Kadić

Plastika

TAMARA KUPILA GUZU ZA 6.000 EVRA: Starleta išla pod nož!

Stars -

Đurićeva otišla na remont kod poznatog estetskog hirurga da joj oblikuje zadnjicu akva-filerima, koje ima i Kim Kardašijan

Tamara Đurić ima novu guzu.Da konačno dobije pozadinu kakvu je želela, starleta nije žalila para, pa je poznatom beogradskom estetskom hirurgu isplatila čak 6.000 evra.Đurićeva je, kako Kurir saznaje, u guzu stavila akva-filere za oblikovanje tela. - Tamara je nekoliko puta išla na konsultacije kod plastičara, s kojim se psihički i fizički pripremala za zahvat kojem se nedavno i podvrgla. Sve je proteklo u najboljem redu, a s obzirom na to da nije stavljala silikone, već je guzu oblikovala akva-filerima, zahvat nije dugo ni trajao, a samim tim i oporavak je bio kraći. Inače, Tamara je želela veću i obliju pozadinu, ali plastičar joj je posavetovao da ubrizga filere srazmerne njenoj visini i težini, što je ona na kraju i uradila - priča naš izvor blizak Tamari Đurić.

Pozvali smo starletu za komentar, a ona je potvrdila naša saznanja.- Znate da ja nemam problem s tim da eksperimentišem na svom telu. Takođe, dosta vremena provodim na štiklama, treniram, aktivna sam u seksu, i to je više nego dovoljno da održavam savršen izgled svoje pozadine, koji konačno imam. Uostalom, vidimo se uskoro u bikiniju. Sredila sam se za Mikonos, gde idem krajem nedelje, a onda ću u Crnu Goru - poručuje Tamara.Inače, akva-fileri za telo se koriste kod malih i opuštenih zadnjica za njihovo povećanje i podizanje, a mogu da posluže i za podebljavanje tankih listova. Ovaj trend je i te kako zastupljen u svetu, a spekulisalo se da je planetarno popularna starleta Kim Kardašijan iz svoje zadnjice izvadila silikone da bi stavila akva-filere.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track