TOMA DRUKARA: Ministri pred ljubavnicama daju najviše bakšiša, a krivac sam za njihova tri razvoda
Foto: Printsrkin/TV Happy

Iskren

TOMA DRUKARA: Ministri pred ljubavnicama daju najviše bakšiša, a krivac sam za njihova tri razvoda

Stars -
Dolaze ministri i političari sa ženama i tada mogu da pevam i sviram, ali nema vitamina, ali kada dođu sa ljubavnicama tri puta više zaradim, priča Toma

Toma Blek Panters je u rijalitiju "Parovi" otkrio da na njegov splav, gde nastupa često dolaze srpski političari sa ženama, ali najčešće sa ljubavnicama.

On ih, kako kaže, ne otrkiva ali je za trideset godina koliko je u poslu bio direktan krivac za tri razvoda braka.

"Dolaze ministri i političari sa ženama i tada mogu da pevam i sviram, ali nema vitamina", rekao je, misleći na to da u tim situacijama nema dodatnog novca.

"Kad sledeći put dođu, povedu ljubavnice, a pred njima ne žale novac. Tad mi zaradimo tri puta više nego kad su bili sa ženama."

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Toma Jovanović je dodao i da je bilo situacija da su žene dolazile na njegov splav i zaticale muževe sa ljubavnicama, vikale i svađale se:

"Tako si ti na putu?! Šta radiš ovde?"

Toma Blek Panters je pred kamerama Hepi televizije rekao da se u rijalitiju "Parovi" oseća kao u srpskom Parlamentu, da su svi učesnici zanimljivi i "ako je Obama kao crnac mogao da bude predsednik SAD, onda on, ciganin može da bude i predsednik Skupštine."

Ubrzo je,međutim, pokazao da ima mnogo nedostataka, od kojih je jedan to što ne zna da čita. To je do izražaja došlo kada mu je produkcija dala zadatak da sve učesnike obavesti šta su im aktivnosti u narednim satima.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja