UROŠ PROPRIČAO: Ava jedina radi u porodici! Njene roditelje treba da bude sramota!
Foto: Printscreen Parovi

Izneo istinu

UROŠ PROPRIČAO: Ava jedina radi u porodici! Njene roditelje treba da bude sramota!

Stars -
To je sve njena taktika, ne verujte joj ni reč, vikao je kaskader

Voditeljka Bojana Ristivojević je u "Parovima" učesnike okupila oko stola zbog nominacija. Kao i uvek, ovom prilikom, pojedinci su imali priliku da kažu šta misle jedni o drugima. Reč je dobio Uroš Ćertić koji je izneo istinu o Avi Karabatić i njenoj taktici u rijalitiju.

"Ava je dobra riba kada se sredi. Ona tu priča o nekom celibatu, a onda uskače u krevet kod mene i vucara se tu sa Markom. Hoću da kažem da je ovo ponašanje njena taktika. Ona mi je olovkom za šminkanje na papiru pisala da bi trebali da budemo zajedno, jer bismo tako moglid a ostanemo u rijalitiju. Sada baca ljubomoru na Slađu. Ne verujte joj ni upola, ona nije takva napolju. I moram da kažem da je ona jedina koja zarađuje u njenoj porodici i izdržava svoje. Treba da ih bude sramota zbog toga", rekao je kaskader, posle čega je skočila Ava.

"Tražiću kaznu zbog ovoga. Neću da se pravdam za familiju, mislim da nem potrebe. Stvarno si preterao ovog puta. Sram te bilo", rekla je Karabatićeva u besu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Podsetimo, Ava i Uroš su se upoznali kada su učestvovali u "Velikom bratu", nakon čega su nastavili druženje. Ona se obradovala Ćertiću kada je ušla u "Parove", ali sada se situacija promenila.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track