(VIDEO) SVI U VILI JECALI: Poslušajte šta je pisalo u PISMU koje je rasplakalo Parove!
Foto: Printscreen

TUŽNO

(VIDEO) SVI U VILI JECALI: Poslušajte šta je pisalo u PISMU koje je rasplakalo Parove!

Stars -

Dalila Mujić, poznata kao i Dalila Moreno, otkrila je ukućanima koliko je zapravo loša situacija sa njenim ocem, sa kojim već duže vreme ne razgovara. Nakon što je izašla iz prošlog rijalitija, njihovi odnosi su toliko zahladnili, da ju je tata naposletku izbacio iz kuće.

Ipak, Dalilu i dalje bole stare rane, a naročito na današnji dan, kada njen tata puni 61 godinu. Ona je rešila da mu napiše pismo i javno pročita, kako bi makar na neki način doprla do njega.

Prenosimo vam njene reči u celosti.

"Dragi Babo, možda je glupo što ti se ovako obraćam, tj. ovim putem, ali drugačije nemam mogućnosti. Znam koliko sam te povredila, a isto tako sam svesna da si ti jedino biće koje volim najviše na svetu. Danas je dan kad si se ti rodio i kada je na svet došao najbolji čovek kojeg ja već 23 godine zovem svojim ocem. Evo pišem ovo i ne mogu da verujem da je moj heroj baš na ovaj dan bio beba koja ništa nije znala. U mojim očima si veliki i uvek ćeš ostati. Babo moj, najdraži i najlepši, danas puniš 61. godinu, a ja nisam uz tebe. Znam, sada bi mi rekao da sam ja kriva što je sve tako i jesam, mnogo grešaka sam učinila, a najveća je učinjena prema tebi. Grešila sam što me poneo zatvoren prostor, što su me ponele tuđe laži i obećanja. A isto tako grešila sam što nikada nisam imala hrabrosti, da tebi kažem sve što sam čuvala u srcu. Babo, jako sam ti tužna i neispunjena od dana u kojem sam prestala da razgovaram s tobom. Fališ mi svaki sekund i svaki minut mog života. Kajem se oče moj na tvoj današnji dan, više nego ikada. Boli me prestanak komunikacije s tobom. Boli me jer znam da ti isto tako patiš, ali čuvaš to duboko u sebi. Ne znam kako si i ne znam gde si, ali ono što znam je to da i ti patiš, ali da ne želiš da pređeš preko svog ponosa. Ti si moj čuvar i moj heroj koji me učio da hodam kroz ovaj teški život. Bila sam tvoja lepotica koju si kroz ceo grad nosio na ramenima, dok sam bila mala i nazivao svojom bebom. Bila sam tvoje sve, a sada smo tako udaljeni i ne znam hoće li ikada više biti kao pre. Želim samo da znaš da te tvoje dete voli najviše na svetu i da je jako tužna jer nisi uz nju. Sve što želim na ovaj 27. januar jeste da mi budeš živ, zdrav i da mi oprostiš moju kobnu grešku iz rijalitija u kojem se sve ovo desilo. Veliki moj oče, kralju moj i srce moje, želim ti srećan rođendan, gde god bio. Znaj da imaš svoje dete koje želi da te čuje više nego išta na svetu i koje te voli beskrajno. Oprosti mi za sve, tvoj Kike kako si samo ti zvao", završila je Dalila.

DALILA Pismo Babi za rođendan by SteelT2010

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track