SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Da li se klan dopisivao o seksu ili kokainu!
Foto: Dado đilas

Nastavljena polemika

SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Da li se klan dopisivao o seksu ili kokainu!

Crna Hronika -
Na suđenju su prikazane poruke koje su razmenjivali Goran Soković, koji je u bekstvu, i Željko Vujanović, a dvokat Marko Kljajević, branilac Sokovića, ponovo je tvrdio da je u pitanju seksualna konotacija

BEOGRAD - U nastavku suđenja grupi Darka Šarića, izvedene su poruke dvojice osumnjičenih kao dokazi da su bili organizatori šverca kokaina iz Latinske Amerike.

Prikazane su SMS poruke koje su razmenjivali Goran Soković, koji je u bekstvu, i Željko Vujanović koji se od nedavno brani sa slobode.

Odbrana je pokušala i ovog puta da tu komunikaciju predstavi na lascivan način.

Advokat Marko Kljajević, branilac Sokovića, ponovo je tvrdio da je u pitanju seksualna konotacija, navodeći samo jednu poruku kao primer.

- Maja je kresnuta, a sada ćuti. To je sinonim za seksualni čin, i ono što tužilaštvo radi bilo bi isto kada bi se Šekspirovo "biti ili ne biti" prevodilo sa "trt-mrt". Kažu da čovek ne može da bude čovek, ako ne ode u zatvor i nema taj odnos sa istim polom - rekao je Kljajević, nekadašnji sudija specijalnog suda.

Ove nedelje počelo je iznošenje dokaza u slučaju protiv Darka Šarića, koji je osumnjičen za šverc kokaina iz Latinske Amerike.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track