IZREŠETAN: Mladić ranjen sa četiri metka u okolini Novog Sada!
Foto: KURIR

Igor O. bori se za život

IZREŠETAN: Mladić ranjen sa četiri metka u okolini Novog Sada!

Crna Hronika -
Igor O. je posle treninga dovezao prijatelja Ljuba B. iz Novog Sada do kuće, a napadač je zapucao dok su se njih dvojica rastajali

NOVI SAD - Izrešetan.

Igor O. (27) iz Sremskih Karlovaca teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 21.30 sati u Ulici brestova u Novim Ledincima kod Novog Sada.

Igor je pogođen sa čak četiri metka i prebačen je u novosadski Urgentni centar, gde su se lekari borili za njegov život.

Kako nezvanično saznajemo, Igor O. sinoć je posle treninga dovezao prijatelja Ljuba B. iz Novog Sada do kuće, a napadač je zapucao dok su se njih dvojica rastajali.

- Prilikom izlaska iz dvorišta, dok se pozdravljao s Ljubom, zasad nepoznata osoba s fantomkom na glavi i prigušivačem ispalila je nekoliko hitaca ka Igoru O., koji je pogođen sa četiri metka - kaže izvor Kurira.Teško povređeni mladić odmah je prebačen u bolnicu.

- Pacijent je zadobio teške telesne povrede, dve ustrelne rane u predelu grudnog koša i dve prostrelne, jednu na levoj slabini i drugu u predelu leve butine - rekla je sinoć Jelena Jurišin, portparolka KC Vojvodine.

Inače, Ljubo B. policiji je poznat odranije zbog trgovine narkoticima i hapšen je u akciji „Grom“ u januaru, kad je priveden sa još sedam osoba u PU Novi Sad.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track