UHAPŠENI: Obili vojni magacin i pokrali ručne bombe!

Pali serijski provalnici

UHAPŠENI: Obili vojni magacin i pokrali ručne bombe!

Crna Hronika -
N.M. i M.S se terete da su krajem septembra 2013. godine, obili magacin Vojske Srbije u Divostinu kod Kragujevca, iz kojeg su oduzeli 54 ručne bombe i oko 7.000 metaka

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je i zameniku Višeg javnog tužioca u Kragujevcu sprovela N. M. (18) i M. S. (35) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Postoje osnovi sumnje da su N. M. i M. S., sa još dve osobe za kojima policija intenzivno traga, krajem septembra 2013. godine, obili magacin Vojske Srbije u Divostinu kod Kragujevca, iz kojeg su oduzeli 54 ručne bombe i oko 7.000 metaka različitog kalibra.

Pored ovog, policija je rasvetlila još 11 krivičnih dela, u kojima su oni, iz obijenih kuća i stanova, oduzeli veću količinu tehničkih uređaja, zlatnog nakita i oružja u legalnom posedu.

Policija je pronašla deo oduzetih bombi i municije iz magacina u Divostinu, kao i sve oduzete predmete i oružje iz obijenih kuća i stanova.Intenzivno se radi na pronalaženju i ostalog ukradenog naoružanja.Zamenik Višeg javnog tužioca je, nakon saslušanja, N. M. i M. S. odredio pritvor, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track