UTEHA POSLE RASKIDA: Nata ponovo s Koletom?!
Foto: Arhiva Kurir

Na tajnoj večeri

UTEHA POSLE RASKIDA: Nata ponovo s Koletom?!

Stars -
Pevačica i kralj šećera su nekoliko sati proveli zajedno u poznatom prestoničkom restoranu i uživali u romantičnoj večeri

Pevačica Nataša Bekvalac se u tajnosti sastala sa bivšim dečkom novosadskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom nekoliko dana nakon što je raskinula veridbu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem.

Njih dvoje su viđeni u jednom poznatom beogradskom restoranu kako uživaju u više nego intimnom razgovoru. Prema rečima izvora, Kole je na sastanak stigao 15 minuta pre Nataše i seo za rezervisan sto daleko od radoznalih pogleda.

"Kad se udobno smestio, Kole je naručio čašu obične vode, a gosti su pomislili da čeka poslovnog partnera. Međutim, na iznenađenje svih, u restoran je stigla pevačica. Nakon što su se pozdravili i poručili hranu, a konobara zamolili da ih niko ne uznemirava, nih dvoje su počeli da razgovaraju", rekao je izvor. Sudeći prema njegovim rečima, pevačici je ovaj susret veoma prijao budući da tokomromantične večere s kraljem šećera nije skidala osmeh s lica.

"Oboje su bili lepo raspoloženi. Nataša nije skidala osmeh s lica, a u mobilni telefon nijednog trenutka nije pogledala. Zajedno su proveli nekoliko sati, a onda je svako otišao svojim putem", tvrdi izvor dobro upućen u život pevačice i objašnjava zbog čeka je Nata utehu posle manekena pronašla u bivšem dečku.

"Iako je od njihovog raskida prošlo više od 10 godina, ovo nije prvi put da se tajno sastaju. Nataša i Kole su ostali u dobrim odnosima. Čak i posle razvoda od bivšeg supruga Danila Ikodinovića, Kostić je bio uz nju da je posavetuje i podrži", rekao je izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track