Veljko i Verica: Prva bračna noć je bila fenomenalna!
Foto: Damir Dervisagic

Tek venčani

Veljko i Verica: Prva bračna noć je bila fenomenalna!

Stars -
Kreatorka i kompozitor koji su se u četvrtak venčali na jednom beogradskom splavu tvrde da nisu poput nekih mladenaca prve bračne noći brojali novac koji su dobili kao svadbeni dar, već su se prepustili emocijama

Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević dan posle venčanja poručuju da nikada neće zaboraviti prvu bračnu noć.

Kreatorka i kompozitor koji su se u četvrtak venčali na jednom beogradskom splavu tvrde da nisu poput nekih mladenaca prve bračne noći brojali novac koji su dobili kao svadbeni dar, već su se prepustili emocijama.

"Osećam se sjajno, prelepo, ne mogu da vam opišem. Vidite, i jutro posle prve bračne noći, koja je bila fenomenalna, prelepo je. Nismo stigli da otvorimo poklone jer smo uživali u braku", rekao je Veljko, a Verica je dodala da nikad nije bila srećnija.

"Osećam se posebno, kao u bajci. Imam prelepog, zgodnog, mladog, talentovanog i posebnog muža kakvog bi svaka žena poželela", izjavila je Verica i još dodala da je uzela Veljkovo prezime, ali da će se u javnosti i dalje predstavljati svojim starim imenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja