VUČEVIĆ: Vuk Jeremić dlaku menja, ali ćud nikada! 4 miliona oteli od samo 2 posla od građana Novog Sada za vreme žutog režima Bore Solunca
Foto: Grad Novi Sad

VUČEVIĆ: Vuk Jeremić dlaku menja, ali ćud nikada! 4 miliona oteli od samo 2 posla od građana Novog Sada za vreme žutog režima Bore Solunca

Vesti -

Kako to Vuk Jeremić zamišlja da sprovede svoj program „seče korupcije“, sa svojim vojvođanskim pulenom Borom Novakovićem, bivšom vedetom DS-a, bivšim gradonačelnikom Novog Sada i direktorom nekadašnjeg JP „Zavod za izgradnju grada“, u narodu poznatijim kao „Bora Solunac“?

Odgovor je: sa bar 4 miliona evra u džepu, od samo dva posla. Upravo je toliko na izgradnji dva bulevara oteto iz budžeta Novog Sada za vreme vlasti žutog režima Bore Solunca. Žuti lopovi su se na izgradnji Bulevara Evrope ugrađivali neverovatnih 91.000 dinara po dužnom metru, tako da su ukupno ukrali 2,4 miliona evra.

Prilikom izgradnje Somborskog bulevara, gradski budžet oštećen je za dodatnih 1,6 miliona evra. I to je samo jedan od primera da Jeremić „seču korupcije“ zamišlja kao nameštanje „naduvanih“ poslova i sklapanje burazerskih kombinacija.

Vuk Jeremić dlaku menja, ali ćud nikako. Ili što bi se u narodu reklo „s kim si, takav si“. Znaju Novosađani da se ne bi leba najeli od tih što sebe nazivaju „dobri Vojvođani“, poput Bore Solunca, a koji su uvek sav lebac trpali u sopstvene džepove. Ne bojkotujete vi izbore - vi bežite od izbora, jer osim bezočnih laži nemate ništa drugo da ponudite građanima.

Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track