GRADONAČELNIК OBIŠAO DEŽURNE SLUŽBE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI
Foto: Grad Novi Sad

GRADONAČELNIК OBIŠAO DEŽURNE SLUŽBE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Vesti -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je dežurne službe JКP „Čistoća“ i Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, kao i Vatrogasne brigade, Policijske uprave i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koje se staraju o zaštiti zdravlja i bezbednosti građana i njihove imovine u novogodišnjoj noći. Tokom obilaska dežurnih službi, gradonačelnik Vučević je informisan da noć protiče u najboljem redu, i da su intervencije u očekivanim okvirima.

foto: Grad Novi Sad

- Uz veselje, želimo i mir u ovoj noći kada dočekujemo 2020. godinu, a i da tako ostane. Pozivamo sugrađane i goste Novog Sada da se vesele, ali ne tako da ugroze sebe ili druge.Sve službe i preduzeća koje smo obišli rade redovno, a videli smo i da je angažovan dovoljan broj ljudi.

foto: Grad Novi Sad

Njihova posvećenost poslu je na visokom nivou i dugujemo im zahvalnost za sve ono što rade, ne samo u toku ove praznične noći, nego svakog dana tokom cele godine. Hvala i ljudima koji održavaju higijenu grada, koji čiste i odnose smeće, kao i vozačima i mehaničarima JGSP koji i večeras i sutra rade. Zadovoljstvo je videti i novih 40 vozila JКP „Čistoća“, a stiže i 100 novih autobusa JGSP, koji će biti moderni, klimatizovani i po svim ekološkim standardima.

foto: Grad Novi Sad

Obišli smo i zaposlene u Policijskoj upravi, a tokom večerašnjeg obilaska smo se uverili i da Zavod za hitnu pomoć radi u izuzetno dobrim uslovima i da su im svi punktovi otvoreni, a ljudstvo pripravno. Raduje nas što čujemo od dežurnih ekipa da noć protiče mirno, a isti izveštaj smo dobili i od naših hrabrih vatrogasaca koji i večeras dežuraju i čuvaju naš grad.

foto: Grad Novi Sad

Mi smo i ove godine za novosadsku vatrogasnu brigadu kupili najmodernije navalno vozilo, a želimo im da imaju što manje posla, kao i Policiji i Hitnoj pomoći - istakao je Miloš Vučević i čestitao svim Novosađanima, kao i zaposlenima nadležnih dežurnih službi novogodišnje i božićne praznike i zahvalio na brizi koju iskazuju tokom cele godine.

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track