SUZANA PERIĆ: Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, Srbija danas čvrsto stoji na svojim nogama
Foto: Damir Dervišagić

KAMPANJA SE ZAHUKTAVA

SUZANA PERIĆ: Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, Srbija danas čvrsto stoji na svojim nogama

Vesti -

Ističe da je zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i politici Aleksandra Vučića, Srbija danas moderna, napredna, svetski priznata zemlja, i dodaje

Na izborima 21. juna odlučujemo da li želimo budućnost za našu decu u Srbiji koja sigurnim koracima korača napred ili za Srbiju u kojoj će vladati tajkuni, poručila je u video poruci svojim sugrađanima modna kreatorka Suzana Perić, koja je kandidat izborne liste koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara.

- Pozdrav dragi moji Zvezdarci, pred nama su izbori na kojima se odlučuje da li želimo da naša deca nastave budućnost u Srbiji koja korača sigurnim koracima napred, da nastavimo da gradimo bolnice, otvaramo škole, gradimo auto-puteve. Da otvaramo nova radna mesta, podižemo plate i penzije, ili želimo da živimo u Srbiji u kojoj će ponovo vladati tajkuni, koji će besomučno, zajedno sa svojim političarima, puniti svoje džepove, pustošiti ekonomiju Srbije ikrasti budućnost naše dece - poručila je Perić.

Ističe da je zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i politici Aleksandra Vučića, Srbija danas moderna, napredna, svetski priznata zemlja, i dodaje:

- Srbija stoji čvrsto na svojim nogama. U Srbiji žive pošteni, vredni i pristojni ljudi. Mi ne obećavamo prazne priče, imamo jasne rezultate koji govore da imamo jasan plan i viziju razvoja moderne i napredne Srbije. Mi imamo snagu da obećano sprovedemo u delo. 21. juna, ja ću zaokružiti broj 1. Dragi Zvezdarci, zaokružite broj 1. Pozdrav, voli vas vaša Suzana Perić.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track