POPULARNI PAR JE BAŠ ŠIROKE RUKE: Bijonse i Džej Zi daju milione na poklone!
Foto: Profimedia

PUNO KOŠTA

POPULARNI PAR JE BAŠ ŠIROKE RUKE: Bijonse i Džej Zi daju milione na poklone!

Vesti -

Najpopularniji par na svetu Bijonse i Džej Zi spada u jedan od najbogatijih, a njihovo bogatstvo se procenjuje na preko dve milijarde dolara. Muzičar je pre nekoliko godina postao i prvi reper milijarder, pa ne čudi što olako troši novac. Ne samo da svojim prijateljima i porodici kupuju skupe poklone već se supružnici i međusobno takmiče ko će kome da kupi luksuzniji. Ovo su samo neke od vrtoglavo skupih "sitnica" koje su su jedno drugom poklonili, a koje su otkrili svetski mediji.

foto: Profimedia

Privatni avion

40.000.000 dolara

foto: Youtube/Printscreen

Na Dan očeva 2012. godine, koji je Džej Zi prvi put slavio nakon što su dobili ćerku, Bijonse ga je počastila luksuznim poklonom. Dok većina muškaraca za ovaj praznik dobiju krigle ili set alata, pevačica je suprugu kupila avion. Prema Traveleru, u pitanju je mlaznjak "bombardijer čelendžer 850" i najveća je letelica u klasi srednje veličine, a za nju je dala 40 miliona dolara. Ovaj avion ima jednu veliku spavaću sobu, dva kupatila i u njemu može da spava sedam ljudi. Tu je i kuhinja, kao i jedna soba za decu, ali i njihovo osoblje.

Najskuplji sat na svetu

5.000.000 dolara

Za Džejev 43. rođendan R'n'B zvezda iznenadila ga je dijamantskim satom. S obzirom na to da je muzčar veliki poznavalac vrhunskih satova, Bijonse mu je kupila jedan od najluksuznijih "hublot big beng" i za njega dala pet miliona dolara. Poklon ima 1.282 dijamanta, od toga nekoliko stokaratnih stepenasto brušenih, šest smaragdnih kamenčića. Ovaj sat je unikatan, napravljen je samo jedan primerak i najskuplji je na svetu.

Luksuzni automobil

2.000.000 dolara

Zajedno gospodin i gospođa Karter imaju vozni park vredan više od četiri miliona dolara. Za njegov 41. rođendan Bijonse je suprugu kupila beli "bugati vejron sport", koji je platila dva miliona dolara. Pevačica je poklon morala da naruči godinu dana ranije i sve vreme je to skrivala od muža Džej Zija.

Privatno ostrvo

20.000.000 dolara

Dok većina žena za 29. rođendan dobije regularan poklon, bilo da je nakit, parfem ili garderoba, Bijonse dobija ostrvo. Muzičar je supruzi poklonio upravo jedno ostrvo na 12 ari, blizu Floride. Kako kažu njihovi prijatelji, ovo mesto je predivno, plaža je egzotična i pravi je mali raj. Džej Zi je za njega dao 20 miliona dolara.

Prsten u obliku leptira

95.000 dolara

Reper je 2014. godine supruzi poklonio "Papilon ring", prsten u obliku leptira, za koji je dao 95.000 dolara. Dizajnirao ga je čuveni londonski juvelir Glen Spiro, a napravljen je od titanijuma i dragog kamena zelene boje, koji je hiljadu puta ređi od smaragda. Inače, Bijonse je posle nekoliko godina donirala prsten muzeju u Londonu, gde je sa drugim retkom draguljima koje su nosile kraljice i princeze iz engleske kraljevske porodice.

Starinska limuzina

1.000.000 dolara

Reper je pevačici kupio i skupoceni automobil - "rols-rojs" iz 1959. godine, koji je platio milion dolara. Tehnički, automobil se smatra limuzinom, a iako je star 60 godina, može da razvije brzinu do 60 kilometara na sat. Poklon je za njih simbolički jer je plave bolje, a njihova ćerka se zove Blu Ajvi Parker (blue - plavo, eng.) Drugi razlog je što su ovakav auto koristili pljačkaši banke Boni i Klajd, a par ima duet pod tim imenom.

Kolekcija "ermes" torbi

350.000 dolara

foto: Profimedia

Dok neke žene na "birkinku" čekaju i po nekoliko godina, Džej Zi je uspeo da poseti njihov salon i supruzi kupi nekoliko "ermes" tašni u vrednosti od 350.000 dolara. S obzirom na to da se jedna torba ove marke kreće prosečno između 20.000 i 50.000 dolara, nije poznato koliko ih je Bijonse dobila. Ipak, da se obradovala ovom poklonu, dokaz je to da, gde god da se pojavi, nosi uglavnom neku od tih tašni.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track