PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za utorak, 25. avgust. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

NOVI DETALJI I ŠEME: Raskrinkavamo prljave poslovne kombinacije Đilasa i Šolaka! OVO JE DOKAZ (KURIR TV)

Prodaja Đilasove Dajrekt medije i zgrade Multikoma Junajted grupi pokazuje da političko-poslovno savezništvo Dragana Đilasa i Dragana Šolaka ne samo da nesumnjivo postoji već i da je teško na desetine miliona evra i krajnji vlasnik kompanija sa Britanskih Devičanskih Ostrva, s kojih je novac uplaćen Dajrekt mediji, kao i samo poreklo novca i dalje nisu poznati javnosti.

foto: Printscreen, Ana Paunković, Shutterstock

PRVOG DANA RASPRAVE RATKOVI ADVOKATI TRAŽILI OSLOBAĐANJE Nijedan razumni sudija ne bi mogao da presudi da je Mladić kriv

Prvog dana rasprave o žalbama na prvostepenu presudu nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, kojom je osuđen na doživotni zatvor, njegovi advokati zatražili su od petočlanog žalbenog veća da presudi preinači i da Mladića oslobodi od optužbi.

foto: Printscreen/ Youtube/ News Now

STAMBOLIĆ UBIJEN NA DANAŠNJI DAN, EVO I KAKO Prvi progovorio Legijin telohranitelj: Bacili smo ga u jamu sa ŽIVIM KREĆOM

Danas se navršava 20 godina od otmice i ubistva nekadašnjeg predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića, za koje su pravosnažno osuđeni čelnici DB-a.

foto: Printscreen YT

UŽIVO NAJNOVIJI PRESEK KORONE U SRBIJI: Opet skočio broj novozaraženih, 4 preminula, na respiratorima 36 pacijenata

U Republici Srbiji do 15 časova 25. avgusta 2020. godine registrovano je ukupno 30.820 potvrđenih slučajeva kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 8.646 osoba od kojih je 106 pozitivno. Nažalost, preminule su 4 osobe.

foto: Printscreen

EPIDEMIOLOG KON NAJAVIO KAZNE: Nepoštovanje OVIH MERA može da vas košta i do 150.000

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen

foto: Printscreen RTS

PROFESOR KOČOVIĆ OBJAVIO NAJNOVIJE PODATKE: Drugi udar korone završava se ranije OVO JE NOVI DATUM (FOTO)

Profesor Petar Kočović, vrsni inženjer sa svojim timom skoro svakodnevno, uz pomoć matematičkih proračuna, vrši projekciju kada će se ovaj talas korona virusa završiti kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama širom planete.

foto: Zorana Jevtić, Printskrin

RADMILO PETROVIĆ ODGOVARA NA PITANJE KOJE NAS SVE MUČI: Srpski stručnjak otkrio da li će doći do sudara gripa i korone

Epidemiolog u penziji Radmilo Petrović rekao je da ne veruje da će doći do sudara virusa gripa i novog koronavirusa i za to je naveo nekoliko razloga.

foto: Printskrin

OVA ŽENA JE NAJVEĆI DOBROTVOR U SRBIJI! Porodici sa četvoro dece POKLONILA DVE KUĆE, plac od 66 ari i njivu

U doba opšteg sebičluka gotovo nestvarno zvuči da je neko poklonio dve kuće i više od hektar zemlje.

foto: Youtube/Foto radovi

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE SRBINA U ŠPANIJI: Pogledajte munjevit upad specijalaca u jazbinu Pink pantera i Anđela pakla!

U akciji španske policije na Tenerifima je uhapšen državljanin Srbije za kojim je Srbija izdala međunarodnu poternicu zbog sumnje da se radi o članu, a možda čak i jednom od vođa ozloglašene kriminalne grupe "Pink Panter".

foto: printscreen YT

POTRESNA PRIČA GLUMICE DANIJELE ŠTAJNFELD: Silovao me je moćnik iz srpske filmske industrije! Iznela ŠOK detalje

Danijela Štajnfeld otišla je iz Srbije zbog silovanja! Lepa Mariola iz filma "Ivkova slava" trenutno živi u Americi, a na ovogodišnjim Sarajevo film festivalu predstavila je svoj dokumentarni film "Zaceli me", u kome je ispričala i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja.

foto: Shutterstock, Screenshot

EVO KO JE SUPRUG TANJE SAVIĆ! Pevačica se BOJI da će je Dušan ubiti, a ovo su MRAČNE TAJNE njihovog braka

Privatni život Tanje Savić već pet meseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo i usput oteo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Pevačica je ceo slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do dece.

foto: Damir Dervišagić

SKANDAL PRED MEČ SA ZVEZDOM Navijači Tirane drže transparent! TERORISTA ADEM JAŠARI s leđa puca u srpsku ženu sa detetom

Navijači Tirane na sve načine pokušavaju da usijaju atmosferu pred duel fudbalera šampiona Albanije i Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

foto: Printscren

ZVEZDA POKORILA TIRANU: Crveno-beli se mučili, Tomane glavom odveo srpskog šampiona u treće kolo LŠ! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras sa 1:0 pobedili Tiranu.

foto: Starsport©

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track