Najnovije vesti

PREDSEDNIК OPŠTINE STARI GRAD U POSETI OŠ DRINКA PAVLOVIĆ: Marjanović prvacima poželeo srećan početak školske godine
Foto: Miroslav Dragojević

svečani prijem i podela poklona

PREDSEDNIК OPŠTINE STARI GRAD U POSETI OŠ DRINКA PAVLOVIĆ: Marjanović prvacima poželeo srećan početak školske godine

Vesti

U starogradskim osnovnim školama danas je organizovan svečani prijem i podela poklona za ukupno 514 đaka prvaka koliko će ih na početku nove školske godine sesti u školske klupe.

foto: Miroslav Dragojević

Predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović poželeo je srećan početak školske godine prvacima u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović“, gde je zajedno sa pomoćnicom predsednika Marijom Markov i zamenicom predsednika Skupštine opštine Nevenom Dodić, najmlađim učenicima uručio prigodne poklone. Budući prvaci ove škole, njih ukupno 96, od opštine Stari grad dobili su školski pribor - sveske, blokove, olovke, lenjire, flomastere, palstelin, voštane i drvene bojice.

„Veliko mi je zadovoljstvo da kao neko ko je rođen na Starom gradu i ko je pohađao ovu školu, danas kao predsednik opštine budem ovde u zvaničnoj poseti i našim đacima prvacima podelim poklone dobrodošlice i time simbolično pokažem da će opština voditi računa o školama i najmlađim građanima Starog grada. Saradnja sa osnovnim i srednjim školama biće jedan od pririteta našeg rada, a u narednom periodu ćemo definisati koji su to kratkoročni, srednjoročni i dugoročni prioriteti na kojima zajedno treba da radimo“, istakao je prilikom prvog dana nove školske godine predsednik opštine Radoslav Marjanović.

foto: Miroslav Dragojević

On je najavio i saradnju sa Sportskim centrom „25.maj“, gde će se za osnovce organizovati besplatna škola plivanja, kao i realizaciju različitih besplatnih sportskih projekata za učenike osnovnih škola.

foto: Miroslav Dragojević

Predsednik je istakao važnost poštovanja propisanih epidemioloških mera u cilju zaštite zdravlja svih učenika i nastavnika škole. Tim povodom, Gradska opština obezbedila je po hiljadu maski za kolektive svih sedam starogradskih osnovnih škola.

foto: Miroslav Dragojević

Direktor OŠ „Drinka Pavlović“ Jole Bulatović, koji je ugostio opštinsku delegaciju, čestitao je prvacima početak nove školske godine i svim zaposlenima poželeo uspešan rad. On se zahvalio na poklonima koji su dobili đaci prvaci i uputio opštini poziv na saradnju tokom ove školske godine kako bi uslovi rada sa decom bili poboljšani.

GO Stari Grad

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...