PREDSEDNIК OPŠTINE STARI GRAD U POSETI OŠ DRINКA PAVLOVIĆ: Marjanović prvacima poželeo srećan početak školske godine
Foto: Miroslav Dragojević

svečani prijem i podela poklona

PREDSEDNIК OPŠTINE STARI GRAD U POSETI OŠ DRINКA PAVLOVIĆ: Marjanović prvacima poželeo srećan početak školske godine

Vesti -

U starogradskim osnovnim školama danas je organizovan svečani prijem i podela poklona za ukupno 514 đaka prvaka koliko će ih na početku nove školske godine sesti u školske klupe.

foto: Miroslav Dragojević

Predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović poželeo je srećan početak školske godine prvacima u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović“, gde je zajedno sa pomoćnicom predsednika Marijom Markov i zamenicom predsednika Skupštine opštine Nevenom Dodić, najmlađim učenicima uručio prigodne poklone. Budući prvaci ove škole, njih ukupno 96, od opštine Stari grad dobili su školski pribor - sveske, blokove, olovke, lenjire, flomastere, palstelin, voštane i drvene bojice.

„Veliko mi je zadovoljstvo da kao neko ko je rođen na Starom gradu i ko je pohađao ovu školu, danas kao predsednik opštine budem ovde u zvaničnoj poseti i našim đacima prvacima podelim poklone dobrodošlice i time simbolično pokažem da će opština voditi računa o školama i najmlađim građanima Starog grada. Saradnja sa osnovnim i srednjim školama biće jedan od pririteta našeg rada, a u narednom periodu ćemo definisati koji su to kratkoročni, srednjoročni i dugoročni prioriteti na kojima zajedno treba da radimo“, istakao je prilikom prvog dana nove školske godine predsednik opštine Radoslav Marjanović.

foto: Miroslav Dragojević

On je najavio i saradnju sa Sportskim centrom „25.maj“, gde će se za osnovce organizovati besplatna škola plivanja, kao i realizaciju različitih besplatnih sportskih projekata za učenike osnovnih škola.

foto: Miroslav Dragojević

Predsednik je istakao važnost poštovanja propisanih epidemioloških mera u cilju zaštite zdravlja svih učenika i nastavnika škole. Tim povodom, Gradska opština obezbedila je po hiljadu maski za kolektive svih sedam starogradskih osnovnih škola.

foto: Miroslav Dragojević

Direktor OŠ „Drinka Pavlović“ Jole Bulatović, koji je ugostio opštinsku delegaciju, čestitao je prvacima početak nove školske godine i svim zaposlenima poželeo uspešan rad. On se zahvalio na poklonima koji su dobili đaci prvaci i uputio opštini poziv na saradnju tokom ove školske godine kako bi uslovi rada sa decom bili poboljšani.

GO Stari Grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track