FORMA IDEALE: Regionalni lider već 25 godina deo vašeg doma
Foto: Promo

Forma Ideale nameštaj za ceo svet

FORMA IDEALE: Regionalni lider već 25 godina deo vašeg doma

Vesti -

Regionalni lider i gigant u proizvodnji nameštaja, kragujevačka kompanija Forma Ideale, prešla je put dugačak četvrt veka koji je bio ispunjen konstantnim podizanjem kvaliteta njihovih proizvoda, ulaganjem u proizvodnju i proširivanjem asortimana, neprestano vodeći računa o interesima, željama i potrebama svojih kupaca.

Sasvim je izvesno da su te 1995. godine kada je sa radom otpočela skromna samostalna zanatska radnja, po imenu EL-EN, njeni vlasnici veoma brzo shvatili da je kvalitet ono što će ih izdvojiti od ostalih kompanija u ovoj industrijskoj grani. Ispostavilo se da je njihova procena bila dobra, a dokaz tome je što neprestano godinama nižu uspeh za uspehom i priznanje za priznanjem.

Ljudi su važni

Nezaustavljivi rast ovog lidera u jugoistočnoj Evropi možda se najbolje ogleda u činjenici da su sa 21 odstom učešća u ukupnom izvozu nameštaja iz Srbije (podaci Privredne komore Srbije za 2018. godinu), najveći izvoznik, kao i u činjenici da se njihovi proizvodi kupuju na četiri kontinenta, i to na više od 55 tržišta. Kompanija Forma Ideale, lider u jednoj od najperspektivnijih grana srpske industrije, izveze oko 80 odsto proizvodnje. Drugačije rečeno, pet od šest komda nameštaja izvezu, te beleže dvocifrene stope rasta izvoza u prethodnih nekoliko godina.

foto: Promo

Vrtoglavom uspehu ovog stopostotnog domaćeg brenda, doprinelo je i to što su za sve to vreme njihovog uspona i rasta, u fokus svoje kompanije stavljali ljude. Vodeći računa o njihovim željama i potrebama i stavljujći ih u centar svog poslovanja, bilo da je reč o njihovim zaposlenima, kojih je više od 1.700, ili o kupcima proizvoda iz njihovog asortimana, namera da im pružaju najbolje iz Srbije konstantna je.

Domaći kapital okosnica razvoja zemlje

Strani investitori su veoma važni, ali je nesumnjivo da su okosnica našeg razvoja domaće kompanije koje svedoče da Srbija krupnim koracima ide napred i da domaća privreda nezaustavljivo ide uzlaznom linijom. Zahvaljujući našim ljudima koji svoj novac ulažu u našu zemlju stvara se prilika za nova radna mesta. Forma Ideale koji to radi već 25 godina, odličan je pokazatelj kako izgleda jedna uspešna firma koja je itekako konkurentna na stranom tržšitu, jer osim u evropske zemlje, njihov nameštaj stiže i na tržišta Afrike, Azje i Latinske Amerike.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja