MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO! Tandem - treća epizoda serije večeras u 20.50 časova
Foto: Kurir TV

MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO! Tandem - treća epizoda serije večeras u 20.50 časova

Vesti -

„Montevideo, Bog te video!“ je srpska TV serija, rediteljski prvenac glumca Dragana Bjeloglića po scenariju Srđana Dragojevića i Ranka Božića. Scenario je napisan po istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića. Glavna nit serije smeštena je pred istorijski uspeh reprezentacije Jugoslavije u Montevideu 1930. godine, na prvom svetskom prvenstvu u fudbalu.

Tandem: 3 epizoda

Približava se najvažniji sportski događaj godine, veliki derbi, meč između ljutih gradskih rivala „BSK“ i „Jugoslavija“. Raste i tenzija između kafedžije Rajka (Mima Karadžić), strasnog navijača „BSK“-a i berberina Boce (Branimir Brstina), velikog obožavaoca kluba „Jugoslavija“.

Moša Marjanović (Petar Strugar) pokušava da vrati dug zbog prevelikog računa napravljenog u čuvenom noćnom klubu „Jockey“. Kao najveća zvezda „BSK“-a, on ipak odluči da malom Tirketu (Miloš Biković) ponudi da zaigra za „BSK“. Doktor Andrejević (Vojin Ćetković) insistira na važnosti Prvog svetskog prvenstva i odlasku naše reprezentacije u Urugvaj, uprkos velikim sumnjama u javnosti i ostalih fudbalskih funkcionera o tom dalekom i neizvesnom putovanju.

U danima pred derbi, iz provincije na Čuburu, kod svojih rođaka, kafedžije Rajka i njegove žene Đurđe (Anite Mančić), stiže lepa Rosa (Danina Jeftić). Upoznaje se sa Tirketom i između njih se rađaju velike simpatije…

Sva tri ciklusa serije "Montevideo, bog te video!" moći ćete da gledate na Kurir televiziji!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track