Mozzart daje najveće kvote na svetu: Anadolu Efes 1,80, Nant 2,20, Rajo Valjekano 1,70
Foto: EPA/ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Nigde nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Anadolu Efes 1,80, Nant 2,20, Rajo Valjekano 1,70

Vesti -

Novi dan za kladioce – nove poklon kvote. Bukmejkeri Mozzarta ne posustaju i u finišu sezone u većini zemalja širom Evrope. Za danas su pripremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

BARSELONA - ANADOLU EFES (NEDELJA, 20.30), DVOJKA 1,80

Finale Evrolige donosi dvoboj prvoplasiranog i trećeplasiranog sastava ligaškog dela sezone. Barselona je i pre starta sezone smatrana glavnim favoritom za osvajanje krune i vremenom se ništa nije promenilo. Posle 24 pobede i 10 poraza katalonski tim je u plej-ofu bio bolji od Zenita sa 3:2 u seriji, da bi u polufinalu Fajnal-fora u dramatičnoj završnici savladao milansku Olimpiju. Sa druge strane, Anadolu Efes je bio trećeplasiran u ligaškom delu sa skorom 22 pobede i 12 neuspeha, a potom je u doigravanju eliminisao madridski Real sa 3:2. Istanbulski sastav izbacio je u polufinalu CSKA iz Moskve, takođe, posle neizvesne završnice. Ove sezone u međusobnim susretima u oba navrata je bio uspešniji Anadolu Efes.

NANT - TULUZ (NEDELJA, 18.00), KEC 2,20

Obe ekipe zaista žele da sledeće sezone igraju u Ligi 1, ali postoji samo jedna karta. Veća je verovatnoća da će je dobiti Nant, koji je u prvom meču u gostima slavio sa 2:1. Sva tri gola viđena su u uvodna 22 minuta, ali to ne znači da Tuluz nije imao šanse da izbegne poraz. Međutim, odbrana Kanarinaca dozvolila mu je da šutira samo izvan kaznenog prostora. U revanšu Nant bi morao da pribegne istom pristupu, jer Tuluzu su potrebna dva gola i moraće da krene u napad. Tradicija je na strani Nanta, koji je poražen samo jednom na 12 poslednjih dvoboja sa Tuluzom.

Rajo Valjekano
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

RAJO VALJEKANO - LUGO (NEDELJA, 21.00), KEC 1,70

Ključni duel za protagoniste. Rajo Valjekano dočekuje Lugo u okviru poslednjeg kola španske Segunde, sa namerom da osigura mesto u plej-ofu za promociju u viši rang, dok gostima gori pod nogama. Rajo je trenutno na šestom mestu sa dva boda više od Hihona, pa ne bi smeo da se opusti pred duel sa Lugom, jer ga samo pobeda vodi u borbu za elitu. Ukoliko bi remizirao, a Hihon pobedio Almeriju, onda bi Sporting ugrabio "poslednji voz" za doigravanje jer ima bolji međusobni skor sa ekipom sa Valjekasa. Lugo je prvi iznad crte, pošto ima bolji bilans u odnosu na Logronjes, ali i Sabadelj može da ga preskoči u slučaju da večeras izgubi od Rajo Valjekana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja