Najnovije vesti

ONI KOJI PRETE PREDSEDNIKU PRETNjA SU CELOJ SRBIJI
Foto: Stahinja Babović

ONI KOJI PRETE PREDSEDNIKU PRETNjA SU CELOJ SRBIJI

Vesti

Svedoci smo ovih dana, kako ponovo najgori kriminalci prete smrću predsedniku Vučiću. Diler narkotika i razbojnik, koji beži od pravde i zakona, usuđuje se da govori o nekakvom „narodnom metku“ za kojeg kaže da čeka onoga koji je za narod i državu učinio više nego bilo koji lider u novijoj istoriji Srbije.

Lice sa poternice se poziva na narod dok preti predsedniku države. Slično su činili i mnogi političari koji su napadali i napadaju Aleksandra Vučića, pokušavajući da svojoj mržnji daju legitimitet. Oni koji su varali, pljačkali i vodili godinama ovaj narod u propast, danas troše od naroda otet novac da ubeđuju građane kako su oni ti kojima treba dati poverenje. Uzalud je i kriminalcu Gvozdenoviću i njegovim političkim sponzorima i uzorima.

Aleksandar Vučić je jedini koji danas može da se poziva na narod u Srbiji, jer je narod uz njega i on će ga sačuvati i zaštititi od svih lažova, nasilnika i ubica koje neprijatelji Srbije mogu da okupe. Uz narod, i uz predsednika moraju biti i institucije ove zemlje i jedinstven državni aparat. Bitka koja je započeta hapšenjem organizovanih kriminalnih grupa daleko je od gotove. Mnogo je repova te hobotnice i mnogo onih koji su spremni da ugroze šefa države u susret izazovima koji čekaju Srbiju narednih meseci i godina.

Nijedna pretnja se ne sme potceniti, sve službe moraju uložiti maksimalan napor da osiguraju punu bezbednost predsednika republike i procesuiraju sve koji mu prete. Neka čuju sve te bitange, od predstavnika svakog grada i opštine u našoj zemlji, da smo jedinstveni i da smo svi uz Aleksandra Vučića, da je uz njega cela Srbija, kojoj niko ne sme da preti, koju niko ne sme da ugrožava i koja se nikada neće predati nasilnicima i kriminalcima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja