Najnovije vesti

HRKALOVIĆKI MESTO U ZATVORU ZBOG VEZA SA KRVOLOČNIM UBICAMA! Boža Spasić: Njene SLIKE SU PORUKE krimosima, šta im zapravo poručuje
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Instagram

Umesto da robija ona se slika

HRKALOVIĆKI MESTO U ZATVORU ZBOG VEZA SA KRVOLOČNIM UBICAMA! Boža Spasić: Njene SLIKE SU PORUKE krimosima, šta im zapravo poručuje

Vesti
09:39h

Bivša državna sekretarka MUP, iako bi trebalo da odgovara za brojna krivična dela s kojima se dovodi u vezu, sa slobode se smeje svima u lice i provocira

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, umesto da je u zatvoru zbog povezanosti sa najozloglašenijim kriminalcima današnjice Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, pa se tako juče pohvalila i slikama s proslave svog rođendana.

1 / 4 Foto: Printscreen

Nekadašnja visoka funkcionerka u MUP ovakvim ponašanjem očigledno provocira javnost. Međutim, ono što je još opasnije, ona ovakvim nedoličnim potezima pokušava da poremeti delikatnu i kompleksnu istragu državnih organa koja se i dalje vodi protiv krvoločnih ubica. Koristeći društvene mreže za samopromociju, ali i slanje kontroverznih poruka pojedinim navijačkim grupama, Hrkalovićka očigledno ne mari za povezivanje s grupom osumnjičenom za najgnusnije zločine. Umesto odgovornog ponašanja osobe koja je i državnim organima morala da objašnjava svoje veze s kriminalnim svetom, Dijana Hrkalović javnosti nudi svoje fotografije na kojima je nasmejana i tip-top sređena, uz poruke kojima se praktično ruga svima koji su uključeni u opsežnu istragu protiv najsvirepijih kriminalaca.

Marko Miljković, Veljko Belivuk, leševi, tela
foto: Privatna arhiva

Kome se obraća

Tako, umesto da odgovara za brojna krivična dela s kojima se dovodi u vezu, ona se sa slobode smeje svima u lice i sve češće s Instagrama šalje provokativne poruke.

Bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže za Kurir da su poruke Dijane Hrkalović upućene i Belivukovim ljudima.

Marko Miljković, Veljko Belivuk, leševi, tela
foto: Privatna arhiva

- Suštinski, sve njene poruke su upućene određenim navijačkim i kriminalnim grupama i ona njima govori da je i dalje jaka i da ništa nije rekla istražnim organima što bi moglo njima da naškodi. Druga adresa kojoj se obraća su njene bivše kolege, koje želi da uveri da će biti istrajna i da ne posustaje. Nikako ne treba zanemariti činjenicu da je Hrkalovićka obučeni policajac i, uz to, i psiholog. Vrlo vešto se obraća javnosti i kao da govori da joj niko ništa ne može. Setite se kako se u SBPOK, kada je davala izjavu, predstavila kao iznemogla žena sa velikim problemima. Posle dva-tri meseca hoće da promeni sliku o sebi kao opasnoj Dijani, koja je smenjivala po MUP, od koje su se ljudi sklanjali u hodniku i slično - objašnjava Spasić.

Marko Miljković
foto: Dado Đilas, Printscreen

Podsećanja radi, Hrkalovićka je odbila poligraf na saslušanju zbog povezanosti sa aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Takođe, u martu ove godine, kada je saslušana u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zbog povezanosti s Elezom i Belivukom, odbila je poligrafsko testiranje.

Dijana Hrkalović
foto: Printscreen Instagram

Menjala identitet

Inače, bivša državna sekretarka MUP, koja je nekada vladala iz senke, pa čak i menjala ime u Nika Rina, o čemu je Kurir prvi pisao, odnedavno svakodnevno na Instagramu objavljuje svoje fotografije i provokativne poruke i komentare.

Ekipa Kurira

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja