ZA NOVE POBEDE: Meridian donira 100.000 RSD za svaku osvojenu medalju Srbije na OI
Foto: Promo

Navijamo za Srbiju, navijamo za medalje

ZA NOVE POBEDE: Meridian donira 100.000 RSD za svaku osvojenu medalju Srbije na OI

Vesti -

Da je Srbija zemlja sporta – znamo odavno, a ako je suditi po prognozama svetskih sportskih stručnjaka naša zemlja će fantastično proći na predstojećem Olimpijskim igrama - srpskim sportistima se prognozira osvajanje 12 medelja, od toga čak četiri zlatne!

Ali, zlatna, srebrna ili bronzana - svaka je podjednako vredna i Meridian je rešio da za svaku od njih DONIRA 100.000 DINARA U HUMANITARNE SVRHE!

Da, dobro ste pročitali. Jer, sport i Meridian su idealna kombinacija! Kao i uvek do sada, Meridian je tu da isprati srpske sportiste na svim zadacima koji se nađu ispred njih, ali i da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Tako je i ovog puta, pa će svaka olimpijska medalja u "kasu" doneti 100.000 DINARA!

Dakle, navijamo da naši sportistu osvoje što više medalja!

OD KOGA SE OČEKUJU MEDELJE?

Najsjajnija odličja predviđaju nam se u muškom basketu tri na tri, ženskoj odbojci i u dva individualna sporta. Prvi je tenis, gde se Novak Đoković vidi kao osvajač Olimpijskih igara, a drugi karate gde se očekuje da Jovana Preković zablista u kategoriji do 61 kilogram.

Ali, ni to nije sve. Prema prognozama, vaterpolisti će osvojiti srebrnu medalju. Još tri medalje ovog sjaja očekujemo iz kajaka, džudoa i streljaštva. Biće i brozni, pre svega iz tekvodoa, gde sam se “vide” dve medalje. A, tu su i kajak i rvanje.

Kajakaši zavređuju veliku pažnju jer imamo velike asove u ovom sportu. Strahinja Stevanović (K1 200) i Milica Novaković (K1 500) idu u Tokio sa najvećim mogućim ambicijama.

Verujemo u njih, a i sve ostale naše sportiste. Naravno, prognoza je jedno, a realnost nešto sasvim drugo, a mi držimo palčeve da stvarnost bude još sjajnija od ove prognoze!

A sada još jedna fantastična vest - u čitavu akciju možeš da se uključiš i ti jer, Meridian misli i na svoje korisnike, ali i one koji to žele da postanu.

Ako ste verni kladioničar, znate da vas na meridianbet.rs čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a ako planirate da postanete član Meridian kladioničarkse ekipe onda vam najbolja kladionica u regionu donosi POKLON TIKET OD 500 RSD!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, preuzmete bonus za klađenje i uživate u magiji Olimpijskih igara.

Srećno svima!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja