Nova medicinska oprema za opštu bolnicu u Kikindi u ukupnoj vrednosti od 75,2 miliona dinara!
Foto: vojvodina.gov.rs

Saopštenje sa sednice Pokrajinske vlade

Nova medicinska oprema za opštu bolnicu u Kikindi u ukupnoj vrednosti od 75,2 miliona dinara!

Vesti -

Pokrajinska vlada je danas donela zaključak da se za potrebe Opšte bolnice u Kikindi u javnu svojinu pribavi medicinska oprema u ukupnoj vrednosti od 75,2 miliona dinara. Bolnica će dobiti aparat za mamografiju, plazma sterilizator, aparat za radioskopiju, EEG aparat, digitalni dermoskop, bipolarni elektroresektor, fleksibilni ureterorenoskop s laserom, set za uretrocitoskopiju i operacionu lampu.

Na sednici je doneto rešenje da se Opštini Sremski Karlovci usmeri 69,2 miliona dinara za radove na izmeštanju postojeće nadzemne elektroenergetske mreže i izgradnji odgovarajuće zamenske mreže za potrebe obnove saobraćajnih površina i vodovoda, kao i za izgradnju atmosferske kanalizacije i javne rasvete u Ulici braće Anđelić.

Rekonstrukcija Ulice braće Anđelić deo je projekta uređenja starog jezgra Sremskih Karlovaca.

Doneto je i rešenje da se preduzeću „Park Palić” d.o.o. usmeri 36,5 miliona dinara za sprovođenje Plana detaljne regulacije u vikend-naselju na Paliću, odnosno za uređivanje građevinskog zemljišta u javnoj svojini – uklanjanje nelegalnih i oronulih objekata i pribavljanje rešenja o njihovom uklanjanju.

Pokrajinska vlada Vojvodine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track