STRAŠNO! PRODALI MALOLETNIKA KOJI NIJE STIGAO NI DA DEBITUJE U SUPERLIGI SRBIJE: Fudbalski biser Vojvodine otišao u Italiju!
Foto: FK Vojvodina

prelaazni rok

STRAŠNO! PRODALI MALOLETNIKA KOJI NIJE STIGAO NI DA DEBITUJE U SUPERLIGI SRBIJE: Fudbalski biser Vojvodine otišao u Italiju!

Vesti -

Jedan od najtalentovanijih fudbalera novosadske Vojvodine Mihailo Ivanović, novi je fudbaler Sampdorije. Vojvodina je prodala mladog našpadača klubu iz Đenove, gde je već prošao lekarske preglede i potpisao ugovor na pet godina.

Ivanović je rođen 29. novembra 2004. godine, a u Italiji će za početak nastupati u Primaveri i tako pokušati da se nametne prvom timu. To nije ništa neobično za mlade strane igrače koji dolaze na Apeninsko poluostrvo. Sličan put je imao i Dušan Vlahović, koji je prvo nastupao za mladi tim i tako se izborio za startnu postavu u seniorskom timu Fiorentine.

Za sada nije poznato koliko će Novosađani zaraditi od obeštećenja. Inače, Ivanović nije stigao ni da debituje u Superligi Srbije. On je pre Vojvodine, prve fudbalske korake počeo u FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, još sa tri i po godine, a u Vojvodinu je stigao kao 13-godišnjak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track