Dočekali smo naše šampione i zajedno se radovali zbog osvajanja zlata na EP
Foto: Grad Novi Sad

Zamenik gradonačelnika za našim šampionima

Dočekali smo naše šampione i zajedno se radovali zbog osvajanja zlata na EP

Vesti -

Zamenik gradonačelnika Milan Đurić prisustvovao je danas dočeku basketaša koji su osvojili Evropsko prvenstvo u Gracu i četvrtu uzastopnu titulu na ovom takmičenju.

Milan Đurić
foto: Grad Novi Sad

– Danas sam prisustvovao događaju u Novom Sadu, u ulici Omladinskog pokreta br. 14, koji je fantastičan iz više razloga. Dočekali smo naše šampione, naše basketaše i sa njima se zajedno radovali povodom osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu pre dva dana.

Milan Đurić
foto: Grad Novi Sad

Basketaše smo dočekali na novom košarkaškom terenu, koji je ovom prilikom svečano otvoren, čime smo još jednom dokazali da smo grad koji je ozbiljan regionalni sportski centar i mesto gde se održavaju značajne sportske manifestacije.

Milan Đurić
foto: Grad Novi Sad

Kompanija “Mozzart”, kao društveno odgovorna kompanija, je pokrenula akciju “Sto terena za jednu igru”, a koja ima za cilj obnovu 100 košarkaških terena širom Srbije, pa je tako, u skladu sa najvišim standardima, rekonstruisan teren, 94. u Srbiji, a treći po redu u Novom Sadu. Zahvaljujem se u ime Grada Novog Sada kompaniji “Mozzart” na donaciji i doprinosu za stvaranje što boljih uslova za buduće šampione u svim krajevima naše zemlje.

Uvek ćemo podržati one koji tek započinju svoje prve sportske korake, one koji se basketom bave rekreativno, kao i neke buduće šampione.

Siguran sam da će teren u Banatiću postati omiljeni prostor za okupljanje mladih iz kraja i novo urbano obeležje Novog Sada – reči su Đurića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track