IZBORI U SAD - BORBA ZA KAPITOL: Sve najnovije informacije saznajte prvi na Kurir televiziji
Foto: Kurir

IZBORI U SAD - BORBA ZA KAPITOL: Sve najnovije informacije saznajte prvi na Kurir televiziji

Vesti -

Gledaoci Kurir televizije imaće priliku da prate sva najnovija dešava i iz minuta u minut budu informisani i upoznati sa svim detaljima izbora u emisijama "Redakcija" od 7 časova, "Puls Srbije" od 11 časova i "Usijanje" od 19.55 časova.

Izbori za Predstavnički dom Kongresa i trećinu Senata održavaju se 8. novembra u Sjedinjenim Američkim Državama i oni označavaju veliku borbu republikanaca i demokrata za vlast na Kapitolu.

Za demokrate koji su na vlasti na čelu sa Džozefom Bajdenom kao predsednikom, to bi moglo da rezultira i gubitkom kontrole nad Kongresom i jačanje republikanaca. Republikanci imaju velike šanse da preuzmu većinu u Predstavničkom domu, a demokrate se nadaju da će uspeti da zadrže Senat. Ipak, ako novembarsko glasanje donese pobedu republikancima za donji dom, to otvara mogućnost da opstruišu Bajdenovu agendu, ali i da otvore put Donaldu Trampu u visoku političku igru.

izbori u Americi
foto: Kurir

Pratite kako će proći politička borba za Kapitol i saznajte odmah prvi sve nove informacije na Kurir televiziji od 7 časova u okviru jutarnjeg programa "Redakcija" i od 11 časova u emisiji "Puls Srbije", a u Usijanju 9. novembra od 19.55 gledajte analizu izbora u SAD i kakve će posledice to doneti ostatku sveta!

Kurir Televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track