ŽENA UMRLA POSLE OPERACIJE SMANJIVANJA GRUDI U CENTRU BEOGRADA: Došla iz Nemačke da se operiše, EVO KAKO JE SVE BILO
Foto: Profimedia

kurir saznaje

ŽENA UMRLA POSLE OPERACIJE SMANJIVANJA GRUDI U CENTRU BEOGRADA: Došla iz Nemačke da se operiše, EVO KAKO JE SVE BILO

Društvo -

Žena, stara 49 godina, preminula je 16. decembra nakon operacije smanjivanja grudi u jednoj privatnoj ordinaciji u centru Beograda, saznaje Kurir.

Srpkinja, čije je ime poznato redakciji, došla je sa ćerkom iz Nemačke da bi se operisala i smanjila grudi u ordinaciji za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu (ime ordinacije poznato redakciji).

- Ćerki je osoblje klinike reklo da je operacija protekla u redu. Međutim, kada je žena mogla da stane na noge, krenula je do kupatila i tu se srušila. Sve se dešavalo kasno uveče oko 23 sata tog 16. decembra. Pozvali su hitnu pomoć - kaže naš izvor.

Hitna pomoć je, prema saznanjima Kurira, odmah započela reanimaciju, ali je već na putu do Urgentnog, koji uopšte nije daleko od te ordinacije, bilo jasno da su ženi šanse za preživljavanje ravne nuli.

- Pacijentkinja je dovezena do Urgentnog intubirana i priključena na respirator, sa braunilom u ruci. Odmah je prebačena u službu reanimacije, gde su primenjene sve mere nastavka reanimacije, ali nažalost lekari Urgentnog su mogli samo da konstatuju smrt - kaže naš izvor.

Policija je obaveštena, obavila je uviđaj, a slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i Ministarstvu zdravlja.

LJ.S./J.S.S/S.T.

Bonus video:

01:01

OPŠTA POMAMA! DEVOJKE SE OPERIŠU DA BI LAKŠE DOBILE POSAO?! Doktor otkriva koliko je godina imala njegova NAJMLAĐA pacijentkinja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track