SNIMAK OBARANJA LETEĆEG OBJEKTA NAD AMERIKOM: F-16 ispalio projektil, oborena treća nepoznata letelica! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

pAD

SNIMAK OBARANJA LETEĆEG OBJEKTA NAD AMERIKOM: F-16 ispalio projektil, oborena treća nepoznata letelica! (VIDEO)

Vesti -

Američka vojska večeras je saopštila da je oborila jedan neidentifikovani leteći objekat, a na mrežama su osvanuli snimci na kojima se vidi crni parče, ili deo navodne letelice koja pada s neba.

Predstavnik države Mičigen u Predstavničkom domu Kongresa Džek Bergman, inače penzionisano vojno lice, naveo je da je bio u kontaktu sa svojim kolegama u Ministarstvu odbrane i naveo da mu je rečeno da je leteći objekat viđen kako prelazi preko Veliki jezera.

"Vojska je uklonila još jedan 'objekat' iznad jezera Hjuron", rekao je on, prenose američki mediji "Cenim odlučnu akciju naših pilota", dodao je Bergman.

Objekat je oborio avion F-16.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi oboreni neidentifikovani leteći objekat, ali to još nije zvanično potvrđeno. Navodno je imao oblik osmougla.

"Dejli mejl", navodi da je i dalje nepoznato da li je reč o navodnim kineskim špijunskim balonima, s obzirom da je Bela kuća odbila da se obrati javnosti dok ostaci letećeg objekta ne budu prikupljeni i istraženi.

Podsećamo, NLO je oboren u petak iznad Aljaske, a kanadski premijer Džastin Trudo kasno sinoć je saopštio da je još jedan NLO oboren u kanadskom vazdušnom prostoru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track