LASTA JE SPREMNA - IZABERITE SVOJU LETNJU DESTINACIJU!
Foto: Promo

LASTA JE SPREMNA - IZABERITE SVOJU LETNJU DESTINACIJU!

Vesti -

Zadovoljstvo i poverenje putnika, koje traje već 76. godina, najveće su Lastine vrednosti kroz višedecenijsko poslovanje. Lasta je prva srpska prevoznička kuća, koja se uvek zalagala za promene i modernizaciju autobuskog putničkog prevoza. U tome je bila uzor drugima na zahtevnom putničkom tržištu. Bila je vesnik i donosilac novih standarda usluge prevoza u zemlji, a neretko i u regionu.

Osim domaćeg i regionalnog prevoza putnika, Lasta pruža usluge putovanja u 15 evropskih zemalja. Brojnim svakodnevnim polascima povezuje na stotine mesta i gradova u Srbiji i pruža odlične veze sa evropskim zemljama poput Austrije, Nemačke, Italije, Francuske, Belgije, Holandije, Danske, Švedske, Češke, Slovačke, Švajcarske, Slovenije…. Velikim izborom linija ka bivšim jugoslovenskim republikama, omogućuje održavanje veza sa gradovima u BiH, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori,…

Razuđenu mrežu redovnih autobuskih linija upotpunila je i atraktivnim sezonskim letnjim linijama ka Jadranskom moru, do najomiljenijih gradova i mesta u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svakodnevnim autobuskim polascima povezuje sever i jug, kao i centralni deo Srbije sa Istrom, Dalmacijom, Korčulom, Bokokotorskim zalivom, Budvanskom i Ulcinjskom rivijerom.

Lasta osim usluga prevoza nudi i turističke usluge putem brenda Lasta Travel &Tourism” sa tradicijom dugom preko šest decenija. Sa svojih četrnaest poslovnica širom Srbije „Lasta Travel &Tourism” pruža kompletnu turističku uslugu tokom cele godine. Za ovu sezonu leto 2023, pripremili su za svoje korisnike najlepše destinacije za odmor i provod u Crnoj Gori, Grčkoj, Hrvatskoj, Turskoj, Bugarskoj…..

U poslovnici Laste Travel &Tourism u Beogradu, Savski trg br.1A, korisnici kada izaberu svoju letnju destinaciju ili turistički aranžman, na istom mestu mogu kupiti kartu i rezervisati mesto na sezonskim linijama ka Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Uz nepromenjene cene karte od prošle sezone, putnike će obradovati i pogodnosti plaćanja na rate. Za samo simboličnih 100 dinara, putnici sa međunarodnih linija, kao i korisnici inostranih aranžmana, imaju mogućnost prevoza na Lastinim redovnim međugradskim linijama u danu odlaska i danu povratka, iz i u Srbiju, od Beograda do krajnjeg odredišta.

Više informacija o polascima i pogodnostima, putnici i korisnici turističke usluge mogu pronaći na sajtu: www.lasta.rs;

Prve Laste već su sletele na Jadransku obalu krajem juna i svoje sigurne letove održavaće do kraja leta. Zato što pre izaberite svoju letnju destinaciju, rezervišite svoje mesto u autobusu, spakujte se i prepustite doživljajima putovanja!

LASTA JE SPREMNA I ČEKA VAS!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track