POPULARNA DRUŠTVENO-POLITIČKA EMISIJA “USIJANJE” VIZUELNO I SADRŽAJNO OSVEŽENA Očekujte veći broj sagovornika i još jače debate!
Foto: Promo

POPULARNA DRUŠTVENO-POLITIČKA EMISIJA “USIJANJE” VIZUELNO I SADRŽAJNO OSVEŽENA Očekujte veći broj sagovornika i još jače debate!

Vesti -

Gledaoci iz sezone u sezonu biraju Kurir televiziju kao izvor najbržih i najtačnijih vesti, a jedna od informativnih emisija koja im omogućava da se detaljnije informišu o temi dana je "Usijanje". Ova popularna društveno-politička emisija, posvećena analizi najaktuelnijih vesti dana, na programu je svakog radnog dana od 19.55 časova, a ove jeseni donosi niz noviteta.

Usijanje
foto: Promo

U novoj sezoni "Usijanje" zadržava svoj prepoznatljiv imidž: o vestima koje su obeležila prethodne sate istog dana govoriće, kao i do sada, eminentni gosti, pravovremeno, na temeljan i studiozan način. Odgovoriće se na sva pitanja i kontroverze, a sagovornici će predstaviti različite poglede na aktuelnu temu.

Usijanje
foto: Promo

Urednice i voditeljke emisije, Silvija Slamnig i Jelena Pejović najavljuju novitete u vidu vizuelnog i sadržajnog osveženja. S obzirom da je u novoj sezoni predviđeno da ugoste veći broj sagovornika, gledaoci mogu da očekuju još jače debate, kao i posebna vizuelna poboljšanja zahvaljujući redizajniranom studiju.

Usijanje
foto: Promo

I ove jeseni, radnim danima u 19.55 časova na Kurir televiziji, analiziraće se događaji, suočavaće se stavovi i voditi debate, a urednice i voditeljke emisije "Usijanje" učiniće sve da sa svojim gostima prve odgovore na svaku temu.

Pratite emisiju "Usijanje" radnim danima od 19.55 časova samo na Kurir televiziji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track