MILAN ĐURIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA Srbija ne sme, i neće nikada stati
Foto: Grad Novi Sad

MILAN ĐURIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA Srbija ne sme, i neće nikada stati

Vesti -

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, povodom uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ističe da „laži i mržnja nikada neće zaustaviti Srbiju, niti njenog predsednika Aleksandra Vučića“.

„Sramni i bestidni napadi na porodicu našeg predsednika, njegova deca i roditelji, nisu ništa drugo već izraz bolesnih frustracija i nemoći da se pobedi Aleksandar Vučić i SNS. I sasvim je jasno da oni tu prljavu kampanju nastavljaju, i da neće prezati ni od čega. Ni obraza, ni časti, ni trunke ljudskosti nemaju ti kvazi političari i njihovi finansijeri“, naveo je Đurić.

Dodaje da „mržnja prema sopstvenom narodu i mržnja zbog uspeha sopstvene zemlje vidi se u svakom slovu njihovih propagandnih tekstova, i svakoj sekundi njihovih sramnih propagandnih filmova protiv Aleksandra Vučića“.

„Na nama je da marljivim radom, odgovorno i predano nastavimo da našu zemlju unapređujemo kroz nove investicije, stabilnu ekonomiju, razvoj kulture, sporta i obrazovanja. Srbija ne sme, i neće nikada stati“, poručio je Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track