ĐURIĆ POSETIO VATERPOLISTKINJE VK VOJVODINA: Ponosni smo na četverostruke osvajačice Kupa, grad će uvek pomagati sportiste
Foto: Printscreen/Instagram

ĐURIĆ POSETIO VATERPOLISTKINJE VK VOJVODINA: Ponosni smo na četverostruke osvajačice Kupa, grad će uvek pomagati sportiste

Vesti -

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je danas vaterpolistikinje VK Vojvodina koje su četvrti put zaredom osvojile Kup Srbije.

Naime, one su prethodnog vikenda pobedile suparnice iz Crvene zvezde rezultatom 11:9.

„Ponosni smo na vaterpolistkinje „Vojvodine“. Ove talentovane, istrajne i vredne sportistkinje su četvrti put uzastopno, osvojile Kup Srbije“, poručio je Đurić i dodao je su on i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin lično čestitali.

Naveo je i da su potom iskoristili priliku da obiđu SC „Slana bara“, mesto na kojem vaterpolistkinje Vojvodine treniraju i igraju utakmice.

„O nastavku saradnje razgovarali smo sa direktorom kluba Vojislavom Jovanovićem i njihovim trenerom Slađanom Drezgić.Od srca im želimo velika evropska takmičenja, i učešće u reprezentaciji naše države. Grad Novi Sad biće uvek tu da pomogne da naši sportisti imaju što bolje uslove za treniranje“, istakao je Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track