BOKI I OKI IZMAMILI MALIŠANIMA OSMEHE – „TAJANSTVENI DEDA MRAZ“ STIGAO DO DECE IZ OSETLJIVIH GRUPA
Foto: Soultime media

BOKI I OKI IZMAMILI MALIŠANIMA OSMEHE – „TAJANSTVENI DEDA MRAZ“ STIGAO DO DECE IZ OSETLJIVIH GRUPA

Vesti -

Glumac Nenad Okanović i predstavnici Fondacije Mozzart posetili su Centar za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu i uručili karte i paketiće

Sva deca su čula za Bokija i Okija, a mnogi mališani su prvi put videli kakav spektakl prave dvojica komičara. Novogodišnja predstava „Tajanstveni Deda Mraz“ održana je u „Hali sportova“ u organizaciji produkcije ETM, a uz podršku Fondacije Mozzart podeljeno je 300 karata institucijama i udruženjima koja se bave decom i porodicama iz osetljivih grupa.

Čuveni glumac Nenad Okanović i predstavnici fondacije posetili su Centar za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu i uručili karte i paketiće.

„Deca iz našeg Centra nemaju često priliku da prisustvuju ovakvim događajima. Veoma smo zahvalni što su zahvaljujući Fondaciji Mozzart i Nenadu dobila mogućnost da prisustvuju jednom prelepom kulturnom dešavanju u našem gradu”, istakla je Danijela Spajić, realizator edukativnog programa za stručne radnike u ovoj ustanovi.

1 / 4 Foto: Soultime media

Zvezda popularnih domaćih serija i kviza „Ja volim Srbiju“ imao je veliku želju da i deca iz osetljivih grupa osete prazničnu čaroliju.

„Uoči praznika rešili smo da obradujemo više od 300 mališana iz raznih ustanova. Presrećni smo što je ’Tajanstveni Deda Mraz’ uspeo da im izmami osmehe na lice, a veliko hvala Fondaciji Mozzart što nas je podržala u ovoj humanoj misiji“, naglasio je Okanović.

Zajedničkim snagama podeljeno je 300 karata institucijama koje se bave socijalnom zaštitom dece, među kojima su: Centar za porodični smeštaj i usvojenje, Prihvatilište za decu Beograda, Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih bolesti „Zvončica“, Centar za socijalnu integraciju dece i mladih „Zvezda“, Udruženje obolelih od reumatskih bolesti Republike Srbije, Udruženje roditelja dece i mladih obolelih od dijabetesa Srbije „Alarm“, Udruženje građana za borbu protiv raka kod dece „Uvek sa decom“, neprofitna organizacija „Najbolji prijatelji Srbija“, Romski centar za žene i decu, Udruženje hemofiličara Srbije…

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track