SKY HILL - PRODAJA APARTMANA U CENTRU JAHORINE
Foto: Sky Hill

SKY HILL - PRODAJA APARTMANA U CENTRU JAHORINE

Vesti -

U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice, gradnja jedinstvenog i potpuno autentičnog kompleksa, Sky Hill Jahorina, uveliko napreduje. Ovaj novi biser Jahorine, modernog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović, će doprineti da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

Sky Hill Jahorina
foto: Sky Hill

Reflektujuća stakla zgrade, u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni planinski centar i okolni pejzaži, ističu lepotu prirode i upotpunjuju uživanje, kako u zimskom, tako i u letnjem periodu.

Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na 4 nivoa.

Sky Hill Jahorina
foto: Sky Hill

Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike.

Ukupna površina Sky Hill kompleksa je 13.300 m2 bruto građevinske površine. Projekat sadrži 110 apartmana, 104 parking mesta i 8 lokala. U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova od studija do porodičnih apartmana, površine od 24.5 m2 do 73 m2, kao i lokali za brojne uslužne i maloprodajne sadržaje.

Ski centar Jahorina je u poslednjih par godina značajno unapređen, čime postaje jedna od omiljenih destinacija najstrastvenijih skijaša i iskusnih ljubitelja zimskih sportova. Veliki investicioni projekti, moderni sistem osnežavanja, uređene ski staze, izgradnja novih ski liftova, kabinske gondole i osvetljenja, doprineli su povećanim kapacitetima skijališta. Mnogobrojni restorani, picerije, kafići, noćni klubovi sa atraktivnim muzičkim sadržajima, sunčane bašte, svojom ponudom i ugostiteljskom uslugom upotpunjuju nezaboravan boravak na olimpijskoj Jahorini.

Sky Hill Jahorina
foto: Sky Hill

Čekamo vas u prodajnoj kancelariji tokom cele zimske sezone na ovoj prestižnoj lokaciji, a tu smo za vas i u prodajnoj kancelariji u Beogradu preko cele godine. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield Grupe, a njihov stručni prodajni tim će vam pomoći u svakom koraku pri odabiru vašeg planinskog doma iz snova.

Sky Hill Jahorina
foto: Sky Hill

Generalni izvodjač radova je renomirana kompanija ANS Drive d.o.o. iz Sarajeva.

Projektno finansiranje Sky Hill kompleksa obezbedjeno je od strane Nove banke.

Investitor Construct Invest (deo Moj Kiosk Group).

Za više informacija posetite sajt www.skyhilljahorina.com Ili pozovite: tel/viber: +381 69 30 30 004 e-mail: prodaja@skyhilljahorina.com

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track