DOŽIVI SRBIJU: Otkrijte čari Srbije na Sajmu turizma u Beogradu!
Foto: TOS

DOŽIVI SRBIJU: Otkrijte čari Srbije na Sajmu turizma u Beogradu!

Vesti -

Otvorite vrata avanture i otkrijte čaroliju Srbije na ovogodišnjem Sajmu Turizma u Beogradu, od 22. do 25. februara 2023. godine, koji će se održati u Hali 4 Beogradskog sajma! Turistička organizacija Srbije vas poziva da se pridružite nezaboravnom putovanju kroz bogatstvo naše zemlje, ispunjeno kulturnim blagom, prirodnim lepotama i doživljajima koji će vam zagrejati srce.

Ovogodišnji sajam obećava da će biti pravo putovanje kroz šarenilo turističkih atrakcija, kultura i doživljaja!

Sajam Turizma
foto: TOS

Ovekoveči srpsku lepotu

Ne propustite priliku da posetite ovaj tradicionalni događaj na kome ćemo promovisati Srbiju kao destinacije koju jednostavno morate doživeti. Od planinskih vrhova do uzbudljivih gradova, Srbija nudi nešto za svakoga, a mi smo tu da vam pokažemo svu tu raznolikost.

Na štandu TOS čeka vas veliko iznenađenje - zahvaljujući AI tehnologiji "Photo Booth", posetioci će imati priliku da se fotografišu na različitim lokacijama širom Srbije, pružajući im priliku da unesu delić srpske lepote u svoje uspomene.

Sajam Turizma
foto: TOS

Uporišta duhovnosti

Osim toga, ove godine želimo da istaknemo bogatstvo duhovnosti Srbije kroz promociju naše nove brošure "Uporišta duhovnosti". Ova brošura će vam pomoći da otkrijete mesta od duhovnog značaja širom Srbije i da uplovite u dubinu naše kulturne i duhovne baštine.

A kakav bi bio Sajam turizma bez malo zabave? Naš folklorni ansambl KUD "Spasovdanski vez" će svojim tradicionalnim nošnjama i plesom obogatiti atmosferu sajma, predstavljajući srpsku kulturu na najlepši mogući način. Pridružite nam se i uživajte u srpskoj tradiciji!

Sajam Turizma
foto: TOS

Zato, iskoristite priliku da doživite Srbiju na jedinstven način. Posetite naš štand na Sajmu Turizma u Beogradu i dopustite nam da vas odvedemo na nezaboravno putovanje kroz srpske lepote i avanture!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja