OSTAVILA DEČKA KAD JE VIDELA ČIME SE BRIŠE: Posle to pere u veš-mašini, jesam li pogrešila?
Foto: shutterstock

ŠOK

OSTAVILA DEČKA KAD JE VIDELA ČIME SE BRIŠE: Posle to pere u veš-mašini, jesam li pogrešila?

Vesti -

Devojka (24) pre nekoliko meseci požalila se na Reditu kako je u dilemi da ostavi dečka kad je videla šta koristi umesto toalet-papira. Za nekoliko dana je dodala informaciju da ga je ostavila, a njen post je mnoge šokirao.

"Nisam ni ja neka čistunica, ali neke stvari se znaju. Upoznala sam svog dečka pre 6 meseci, bio je malo 'hipi', ali to mi nije smetalo. On je vegan i generalno mnogo vodi računa o zaštiti okoline" naglasila je.

Dalje je napisala kako on ne koristi pastu za zube ni afteršejv, već da za to upotrebljava prirodne preparate koje sam pravi.

"Sve vreme otkako sam s njim u vezi, imam utisak da nije dovoljno čist. Ne živimo zajedno, pa ne znam detaljno njegove higijenske navike. Uvek je mirisao na začine, pa njegovu "tajnu" nisam znala sve do sada", rekla je.

U kući nema hemijske preparate za čišćenje, ali i to je prihvatila. Ipak, jedno ju je slomilo.

"Prošle noći kad sam bila kod njega, išla sam u toalet. Nakon što sam obavila "radnju", shvatila sam da nema nigde toalet-papira. Zamolila sam ga da mi doda rolnu jer je nestalo, a on je rekao da ne koristi klasičan toalet-papir već višekratni koji pere u veš-mašini!". Njen šok je bio veliki, to je bila kap u prepunoj čaši.

Kako kaže, to ju je slomilo i shvatila je da ipak preko toga ne može preći. Ipak, pitala je ljude da li je pogrešila zbog svoje odluke.

Možda da je znao za skroz prirodni toalet-papir, cotton like seriju premium kvaliteta, on ne bi ostao bez devojke...

Toalet-papir koji je skroz prirodan

Toalet-papir sa oznakom "cotton like" na pakovanju skroz je prirodan - napravljen je od čiste celuloze, na najmodernijim, skupim mašinama koje čuvaju njegove prirodne osobine.

Premium kvalitet ovog papira je zadovoljen i time što je svaki od tri sloja napravljen po posebnoj recepturi, pri čemu su spoljašni slojevi u takvom odnosu sirovine da zadovolje visoku čvrstinu i moć upijanja. Srednji sloj cotton like serije je netaknut - on daje toalet-papiru mekoću i udobnost.

Svaki ovaj toalet-papir je "savršen higijenski" - u njega možete spakovati i hranu, jer zadovoljava stroge IFS standarde koji garantuju da je čist, bez dodatih hemikalija i bezbedan u dodiru sa hranom, pa samim tim i ljudskim telom.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja