POTRESNA ISPOVEST MAJKE: "Dete mi je oteto i poslato kod hranitelja pa u dom, godinu i po dana ne dozvoljavaju posete srodnicima"
Foto: Kurir televizija

POTRESNA ISPOVEST MAJKE: "Dete mi je oteto i poslato kod hranitelja pa u dom, godinu i po dana ne dozvoljavaju posete srodnicima"

Vesti -

Kakva su ljudska i roditeljska prava kada su u pitanju osobe koje imaju za sobom burnu prošlost?

Autorka i voditeljka Jovana Grgurević, u današnjoj emisiji “NI 5 NI 6” na Kurir televiziji, razgovaraće sa svojim gostima o tome da li je pravda zaista ista za sve. Tema emisije je slučaj žene, bivše narkomanke, koja je narkotike prestala da koristi i pre rođenja deteta, kojoj je oduzeto dete. Njena prošlost je zaista burna, bila je u zatvoru, bila je narkomanka, ali je majka koja je izašla iz svega toga i želi svoje dete, koje je smešteno kod hranitelja, a zatim u dom. Preko godinu i po dana nije joj dozvoljeno da vidi svoje dete. Njena borba traje i veoma je teška. Sve detalje ispričaće u današnjoj emisiji “NI 5 NI 6”.

Kroz razgovor sa svojim gostima - Tamarom Mervar, majkom koja se bori za svoje dete, Milanom Bosikom, advokatom, Uglješom Grgurom, narodnim poslanikom i Aleksandrom Milićevim, diplomiranim pravnikom, otkriva za vas da li su aršini jednaki za sve, odnosno, da li postoji druga šansa za ljude koji su grešili, ali se pokajali i vratili na pravi put.

Gledajte Jovanu Grgurević i uvek interesantne i aktuelne teme, svakog radnog dana od 16.15h na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track