Izmena železničkog saobraćaja zbog radova na petlji Radnička!
Foto: KURIR

Saobraćaj u Beogradu

Izmena železničkog saobraćaja zbog radova na petlji Radnička!

Beograd -
Organizacija putničkog saobraćaja između stanica Beograd i Topčider na pruzi Beograd - Niš, biće izmenjena od 4. oktobra u 20.30 sati do 5. oktobra u 05.30 sati

BEOGRAD - Zbog radova na petlji "Radnička", 4. i 5. oktobra pojedini putnički vozovi saobraćaće izmenjenom trasom, saopštile su Železnice Srbije.

Organizacija putničkog saobraćaja između stanica Beograd i Topčider na pruzi Beograd - Niš, biće izmenjena od 4. oktobra u 20.30 sati do 5. oktobra u 05.30 sati, zbog radova na petlji Radnička.

Pojedini vozovi u ovom periodu saobraćaće pomoćnim prevoznim putem Beograd - Novi Beograd - Beograd Centar - Rakovica, pa se zbog toga očekuje njihovo kašnjenje od oko 25 minuta.

Pomoćnim prevoznim putem saobraćaće međunarodni voz iz Beograda za Sofiju u 21.50 sati, kao i iz Sofije u 20.30 sati za Beograd.

Preko stanica Novi Beograd - Beograd Centar - Rakovica - Novi Beograd saobraćaće i lokalni putnički vozovi iz Beograda u 02.45 sati za Prijepolje teretnu i u 03.00 sata za Niš, kao i iz Prijepolja teretne u 15. 05 sati i Niša u 15.35 sati za Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track