SAKUPILI SMO 250 EVRA: Advokat Aleksić platio opravku krova malog Nikole!
Foto: Preent Screen Jutub

Odazvao se akciji Fejsbuk grupe

SAKUPILI SMO 250 EVRA: Advokat Aleksić platio opravku krova malog Nikole!

Beograd -
Advokat dr Nemanja Aleksić prvi je uplatio 250 evra u dinarskoj protivvrednosti, što je kompletan iznos, koji je potreban kako bi krov malog Nikole bio popravljen pre jesenjih kiša

BEOGRAD - Advokatska kancelarija Aleksić prva se odazvala akciji prikupljanja novčanih sredstava za sanaciju krova malog Nikole Jovanovića posle objavljivanja informacije da je grupa volontera na Fejsbuku počela prikupljanje novčanih sredstava ili građevinskog materijala za sanaciju krova.

Advokat dr Nemanja Aleksić prvi je uplatio 250 evra u dinarskoj protivvrednosti, što je kompletan iznos, koji je potreban kako bi krov malog Nikole bio popravljen pre jesenjih kiša.

Da podsetimo grupa volontera se odlučila da se okupi u nedelju 13.oktobra 2013 godine od 11.00 – 12.00 časova na Trgu Nikole Pašića, kao bi im sugrađani pomogli svojim novčanim prilozima da se krov na kući malog Nikole sanira pre jesenjih kiša.

Naime krov na Nikolinoj kućici od 15 metara kvadratnih prokišnjava! Procena arhitekte je da mora da se sanira ceo krov i zabatni zid, jer je trošan. Procenjuje se da je potrebno oko 250 evra (radnici + materijal), što je povoljna cena, jer se preduzimač odrekao svake zarade i uradiće limarske radove gratis, kao svoj doprinos.

Osim novčanih priloga koji su dobrodošli, volonteri koji pomažu Nikoli dostavili su spisak građevinskog materijala koji im je preko potreban i koji se može takođe donirati: Drvene grede 4-5 kom dužine 6m presek (6/10, 8/8, 10/10), drvene grede 2 kom 4m isto šta se nađe, letve 3/4cm 40m, 2 džaka cementa, 40m (cca 20 kg), armature bilo koji presek od 8mm do 14mm (ako neko ima višak, ako ne kupujemo 8icu), 30m (cca 6 kg) Armature 6 za vezivanje šljunka, 0.15 metara kubnih šljunka, stari biber crep (novi je drugačijih dimenzija) 40ak komada, daske za oplatu - kakve god. Stiropor je obezbeđen.Voloteri mole sve sugrađane i ljude dobre volje da novac mogu uplatiti i na račun Nikoline mame : Snežana Jovanović, Kraljice Marije 27, br. računa 205-9011004416010-77

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track