REDOVNO ODRŽAVANJE: Počinju radovi u Terazijskom tunelu!

Beograd

REDOVNO ODRŽAVANJE: Počinju radovi u Terazijskom tunelu!

Beograd -
Tokom izvođenja radova kroz Terazijski tunel će se normalno odvijati saobraćaj u smeru od centra grada, iz Dečanske ulice ka Brankovom mostu, odnosno Novom Beogradu

BEOGRAD - Redovno održavanje Terazijskog tunela počinje večeras i trajaće do nedelje, 27. oktobra, svake noći od 22.00 časa do 6.00 časova ujutru.

Tokom izvođenja radova kroz Terazijski tunel će se normalno odvijati saobraćaj u smeru od centra grada, iz Dečanske ulice ka Brankovom mostu, odnosno Novom Beogradu, najavila je gradska uprava.

Vozila koja dolaze iz smera Brankovog mosta, odnosno Novog Beograda će se ispred Terazijskog tunela preusmeravati na alternativne trase kroz Prizrensku ulicu.

Zbog radova, od 22 do 6 časova ujutro vozila sa linije broj 65 i 77 u smeru od Novog Beograda ka centru grada saobraćaće trasom: Zeleni venac - Prizrenska - Terazije - Kolarčeva - Makedonska dok u smeru ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu.Linije broj 16 i 95 u smeru od Novog Beograda ka centru grada saobraćaće trasom: Zeleni venac - Prizrenska - Terazije - Kolarčeva - Trg republike - Francuska - terminus "Trg republike"- Bulevar despota Stefana dok u smeru ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu.

Umesto stajališta javnog gradskog prevoza "Dom omladine", u smeru ka naseljima Karaburma i Borča III autobusi sa linija broj 16 i 95 stajaće na stajalištu u okviru terminusa "Trg republike".

Iz Sekretarijata za saobraćaj apelovali su u saopštenju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track